ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επαγγελματίες μέχρι τέλους

Επαγγελματίες μέχρι τέλους

Μυροφορίδης και Σπανός δεν αλλάζουν νοοτροπία και το ίδιο ζητούν από τους ποδοσφαιριστές

Τη στιγμή που το Πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Αρης προσπαθεί να τελειώσει τη «μαθηματική» άνοδο, παράλληλα επικρατεί αρκετή ονοματολογία (από τη στιγμή που έχουν δοθεί αφορμές) τόσο σχετικά με ενδιαφέρον για παίκτες, όσο και για προπονητές. Ανεπηρέαστοι από το παραπάνω σκηνικό προσπαθούν να μείνουν οι Παύλος Μυροφορίδης και Δημήτρης Σπανός, προστατεύοντας –στο μέτρο του δυνατού – και τους παίκτες τους.

 

Τα λόγια, πλέον, είναι συγκεκριμένα και αφορούν στην επαγγελματική ευσυνειδησία όλων, προκειμένου η ομάδα να μην αποσυντονιστεί από την εντός των γραμμών προσπάθεια. Ο Σπανός δεν ασχολείται με το δικό του μέλλον, παρά το γεγονός πως γνωρίζει ότι δεν είναι υπέρ του τα δεδομένα για παραμονή στον πάγκο. Αντιθέτως, επιχειρεί να δημιουργήσει τέτοιο περιβάλλον, που θα «απορροφά» την ονοματολογία, γιατί ξέρει πως οι ποδοσφαιριστές είναι αδύνατον να παραμείνουν ανεπηρέαστοι.

 

Από την πλευρά του, ο Παύλος Μυροφορίδης αντιμετωπίζει με… χαμόγελο την όλη κατάσταση, επιμένει πως δεν αναλώνει χρόνο για τη δική του «επόμενη μέρα» και οι ατάκες του σχετίζονται μόνο με το (κάθε) επόμενο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, δεν συζητά το παραμικρό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν παρατηρεί τα όσα λέγονται και γράφονται, σχετικά με την ομάδα που θέλουν οι επικεφαλής της ΠΑΕ. Η μόνιμη επωδός του είναι πως «θέλουμε άνοδο και πρώτη θέση και για τα υπόλοιπα βλέπουμε».

X