ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επαναξιολόγηση, μετά το βουνό

Επαναξιολόγηση, μετά το βουνό

Ο Πάκο Ερέρα, μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τη διοίκηση, θα αποφασίσουν για την τελική μορφή του ρόστερ

Σε… διαβούλευση θα τεθεί η μορφή, που θα έχει ο Αρης της Super League, μόλις η αποστολή επιστρέψει από τα 3-5 Πηγάδια. Η ερχόμενη εβδομάδα θα περιλαμβάνει συναντήσεις, προκειμένου να γίνει, εφόσον κριθεί σκόπιμο, το τελικό ξεσκαρτάρισμα.

 

Στο χθεσινό ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως, στις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας, είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών (πλην στόπερ, φορ και αμυντικού μέσου, που αποτελούν άμεση ανάγκη), οι οποίοι θα δυναμώσουν τις γραμμές και θα αποτελούν καλές εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, πρέπει να σημειωθούν αποχωρήσεις, ώστε να μην παρατηρηθεί… συμφόρηση στο δυναμικό, κάτι που κανείς δεν θέλει να συμβεί. Οπερ σημαίνει ότι, μετά την επιστροφή της αποστολής από το Βέρμιο, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις με παίκτες, προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να φτάσουν και τους τρεις στον αριθμό, αλλά, όπως και να’ χει, απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.

 

Ο Ισπανός τεχνικός, από την πλευρά του, δεν κρύβει ότι θέλει περισσότερη ποιότητα και επιλογές, που να καλύπτουν τα στάνταρ του, γι’ αυτό και είναι πιθανό να αξιολογήσει –εκ νέου – το υλικό του. Εάν δεν βρεθεί φόρμουλα για τις (πιθανές) αποχωρήσεις, τότε το ρόστερ θα μοιάζει αρκετά με την εικόνα που έχει σήμερα, χωρίς να υπολογίζονται, εύλογα, τα νέα αποκτήματα.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/7/2018) 

 

X