ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επαναφορά Αρη για Σράμελ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επαναφορά Αρη για Σράμελ

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ της Στουρμ Γκρατς και τον περασμένο Ιανουάριο

 

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καταγράφηκε φλερτ, αλλά η μεταγραφή έμεινε στη… μέση. Παρόλα αυτά, οι “κιτρινόμαυροι” δεν ξέχασαν τον Τόμας Σράμελ, ο οποίος είναι μεταξύ των επιλογών, οι οποίες εξετάζονται, για το αριστερό άκρο της άμυνας.

 

Ο Αυστριακός οπισθοφύλακας δεν είναι άγνωστος στους Θεσσαλονικείς, καθώς είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, πριν μερικούς μήνες. Τότε, δεν περνούσε και τις καλύτερες μέρες του στη Στουρμ Γκρατς και οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να επωφεληθούν, για να τον φέρουν στο “Κλ. Βικελίδης”. Δεν τα κατάφεραν, όμως, και στη συνέχεια ήρθαν σε συμφωνία με τον Μιχάι Κορχούτ. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι το όνομα του Αυστριακού επανήλθε στη λίστα, από τη στιγμή που αναζητείται παίκτης, για να πλαισιώσει τον Ούγγρο μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

 

Πρέπει να διευκρινιστεί, ωστόσο, ότι στα τέλη του Μαρτίου, ο Σράμελ επέκτεινε τη δέσμευσή του και για τον επόμενο χρόνο, παρά το ότι είχε φτάσει κοντά στην έξοδο. Λεπτομέρεια, η οποία μπορεί να έχει ουσία, στο ενδεχόμενο που οι Αυστριακοί ζητήσουν οικονομικά ανταλλάγματα, προκειμένου να παραχωρήσουν τα δικαιώματά του.

 

Σε κάθε περίπτωση, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να αποκτήσουν αριστερό μπακ, αν και στην παρούσα φάση δεν είναι στις προτεραιότητές τους, όπως έχει μεταφερθεί και σε πρόσφατα ρεπορτάζ της “Μ”.

 

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X