ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επαφή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για τη ρήτρα του Μπεργκ

Επαφή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για τη ρήτρα του Μπεργκ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν διερευνητική επαφή με αυτούς του Παναθηναϊκού για τον Σουηδό επιθετικό

Κίνηση προς την πλευρά του Παναθηναϊκού έκανε αυτή του ΠΑΟΚ όσον αφορά το ζήτημα με τη ρήτρα που έχει βάλει το «τριφύλλι» για τον Μάρκους Μπεργκ.

 

Ο Σουηδός φορ είναι πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου ως αντικαταστάτης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που προτίμησε το «βουνό» από... πετροδόλλαρα που του πρόσφερε η Αλ Ιτιχάντ.

 

Η εν λόγω ρήτρα που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός έχει ύψος 5 εκατομμρίων ευρώ μέχρι 31 Ιανουαρίου για όποια ελληνική ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει πριν από αυτήν την ημερομηνία. Ωστόσο η ρήτρα αυτή είναι νομικώς αμφισβητήσιμη όσον αφορά την ισχύ της. 

 

Ο ΠΑΟΚ, όμως επείγεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Σέρβος στη γραμμή κρούσης της ομάδας και δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία.

 

Ετσι οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη προσέγγισαν αυτούς του Γιάννη Αλαφούζου ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης οικονομικών και έμψυχων ανταλλαγμάτων, ανεξαρτήτως της ρήτρας.

 

Η πλευρά Αλαφούζου εμφανίζεται κατ' αρχήν θετική για διαπραγμάτευση. Φυσικά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να έρθει ο ΠΑΟΚ σε συμφωνία με τον Μπεργκ και την Αλ Αΐν προτού μιλήσει με το «τριφύλλι».

 

 

 
X