ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Εντυπωσιακές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα κάνει ο Άρης»

«Εντυπωσιακές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα κάνει ο Άρης»

Όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Πέτρος Πασσαλής

Για τους λόγους που αποχώρησε από τον Εδεσσαϊκό, την αναδιάρθρωση, αλλά και τον Άρη, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο Πέτρος Πασσαλής.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τους λόγους που αποχώρησες από τον Εδεσσαϊκό:

 

«Μετά από τρία χρόνια αποφάσισα να αποχωρήσω από τον Εδεσσαϊκό. Έκλεισε ένας κύκλος, συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά με το διοικητικό συμβούλιο και επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι με υποχρέωσαν να φύγω από τον σύλλογο. Τα πήγαμε καλά τόσο σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Φέραμε την ομάδα στη Γ΄ Εθνική μετά από έξι χρόνια και ευχαριστώ και τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο ο Εδεσσαϊκός θα πρέπει να βρεθούν οικονομικοί επιφανείς παράγοντες, ώστε η ομάδα να ανέβει πιο ψηλά».

 

Για την αναδιάρθρωση:

«Τεράστιο λάθος η αναδιάρθρωση που αδικεί τις δικές μας ομάδες. Να δω που θα βρεθούν χρήματα για τους συλλόγους της νέας Football League».

 

Για τις κινήσεις του Άρη:

«Εντυπωσιακές κινήσεις σ΄ όλα τα επίπεδα κάνει ο Άρης. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν πράγματα που ήθελε κάθε φίλαθλος του συλλόγου».

 

Και κατέληξε μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι της Ελλάδας με την Ιταλία:

«Η Εθνική προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της. Μπροστά της έχει δύσκολο παιχνίδι με τους Ιταλούς. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Με στεναχώρησε το γεγονός ότι θα είναι απών ο Τάσος Δώνης».

X