ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εντάξει οι φανέλες, ποιοι θα τις φορέσουν όμως;

Εντάξει οι φανέλες, ποιοι θα τις φορέσουν όμως;

Ο Στέλιος Γρηγοριάδης αναρωτιέται πως θα καταφέρει να γίνει ομάδα ο ΠΑΟΚ, και γράφει για τα εξαρτημένα μέσα που σιωπούν για τα στημένα παιχνίδια.

Καλά το είπε χθες κάποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που σχολίασε στο ίντερνετ τιες νέες φανέλες που παρουσίασε η ΠΑΕ: «Ολα καλά με τις φανέλες, τώρα πρέπει να βρούμε και παίκτες για να τις φορέσουν». Εδώ σε θέλω. Ποιοι θα φορέσουν τις φανέλες; Και κατά πόσο θα φανούν άξιοι να σηκώσουν το βάρος τους;

 

Μέχρι στιγμής, έγιναν δύο μεταγραφές, του Γκολάσα και του Ρατς, ενώ παρελθόν αποτελούν για τον ΠΑΟΚ 14-15 παίκτες. Αντε να δούμε, λοιπόν, πότε θα προλάβουν να αγοράσουν 13 παίκτες, πότε θα τους εντάξουν στην προετοιμασία, πότε θα γίνει η ομάδα ομοιογενής και, το κυριότερο απ’ όλα, ποιας ποιότητας θα είναι αυτοί οι παίκτες που θα αποκτηθούν.

 

Προφανώς δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εύχομαι να αρχίσει να «σκάει» η μία ευχάριστη έκπληξη μετά την άλλη και όλα να κυλήσουν ομαλά, αλλά, λυπάμαι που το λέω, δεν πιστεύω με τίποτε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει (και) φέτος ομάδα η οποία θα μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό, για να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. Φοβάμαι ότι άλλη μια χρονιά θα πάει χαμένη, εξ αιτίας της ανοργανωσιάς, της αμάθειας και της αδράνειας του επίσημου ΠΑΟΚ, με πρώτο υπεύθυνο φυσικά τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε για να σοβαρέψει την εταιρεία.

 

Αηδία για τα «μαλάκια»

 

Πάταγο προκάλεσαν οι νέες αποκαλύψεις του εισαγγελικού βουλεύματος για τη βρωμιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι εμπλεκόμενοι σιωπούν. Αποφεύγουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά και ελπίζουν ότι δεν θα παραπεμφθούν σε δίκη, οπότε κρίνουν σκόπιμο να μην προκαλέσουν και οι ίδιοι θόρυβο γύρω από το όνομά τους.

 

Το απίστευτο και όμως αληθινό είναι η σιωπή ορισμένων Μ.Μ.Ε. Στην περίπτωση αυτή έπεσαν οι μάσκες. Φάνηκαν αμέσως οι εξαρτημένοι και οι «μισθοδοτούμενοι», που στρουθοκαμηλίζουν, λες και δεν υπάρχει θέμα. Οπως φάνηκαν και οι ελλεινοί τύποι οι οποίοι σπεύδουν πρόθυμα να δηλώσουν υποταγή στο μεγάλο αφεντικό και υπόσχονται παροχές πάσης φύσεως, προσβλέποντας σε προσωπικά οφέλη. Οι γλοιώδεις τρισάθλιοι τύποι, οι οποίοι δεν αναγκάζονται να γίνουν τσιράκια, αλλά τρέχουν οικειοθελώς να προσκυνήσουν με την ελπίδα ότι θα «τα αρπάξουν». Αυτά τα μικροσκοπικά «μαλάκια» είναι πιο αποκρουστικά ακόμη και από τους αιμοβόρους καρχαρίες. Αυτοί μου προκαλούν μεγαλύτερη αηδία...

X