ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εντατικοποίηση επαφών και σύσκεψη αποφάσεων

Εντατικοποίηση επαφών και σύσκεψη αποφάσεων

Η αλήθεια είναι πως ο Ηρακλής δεν μπορεί να «κρέμεται» από το πότε (και το αν) ανακοινωθεί η συμφωνία που έχει «έτοιμη»

Η αλήθεια είναι πως ο Ηρακλής δεν μπορεί να «κρέμεται» από το πότε (και το αν) ανακοινωθεί η συμφωνία που έχει «έτοιμη» (αλλά αφενός δεν έχει επισημοποιηθεί και αφετέρου διαψεύδεται με ανακοινώσεις της άλλης πλευράς) ο Παπαδόπουλος.

 

Οι φορείς της «κυανόλευκης οικογένειας» εντατικοποιούν τις επαφές τους στρεφόμενοι στις εναλλακτικές επιλογές, που αφορούν σε Α.Φ.Μ. ομάδων χαμηλότερης κατηγορίας από τη SL1.

 

Πέραν της εντατικοποίησης των επαφών για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής εναλλακτικής λύσης, κρίνεται σημαντικό στο προσεχές διάστημα να επαναληφθεί μια νέα σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων των φορέων του Ηρακλή, προκειμένου να συζητηθούν οι περιπτώσεις που υπάρχουν και το σημείο στο οποίο βρίσκονται.

 

Εφόσον μάλιστα φτάσουν σε σημείο τέτοιο που θα έχουν ξεκαθαρίσει όλες οι επιλογές αναμένεται να συγκληθεί γενική συνέλευση από την οποία θα παρθούν αποφάσεις.

 

Η απευθείας διαπραγμάτευση για την περίπτωση του Βόλου

 

Η σκέψη να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό της προκαταβολής που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσει στην ουσία της η συμφωνία με τον Ν.Π.Σ. Βόλου, δίχως τη συνεισφορά του ενός τετάρτου από πλευράς Θανάση Παπαδόπουλου, αναπτύχθηκε μετά από την ημέρα της τελευταίας σύσκεψης παρόντος του μεγαλομετόχου.

 

Άλλωστε η οικονομική συμβολή που διεμήνυσε πως δύναται να προσφέρει ο Θανάσης Παπαδόπουλος (50.000) είναι τέτοια που εκτιμούν στον Ηρακλή πως μπορεί να καλυφθεί, εφόσον μπουν στη διαδικασία να συγκεντρώσουν εξ αρχής το ποσό των 200.000 ευρώ. Ως σκέψη-προοπτική συνεχίζει να βρίσκεται στο «κάδρο», προαπαιτεί όμως την ενεργοποίηση οικονομικών παραγόντων.

 

Ο κοινός παρονομαστής

 

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ο κοινός παρονομαστής. Το οικονομικό. Είτε στην προοπτική του Βόλου που απαιτεί άμεση ρευστότητα (από την πρώτη στιγμή ήταν το πρόβλημα), είτε στην αγορά άλλου Α.Φ.Μ. χαμηλότερης κατηγορίας.

 

Πάντως και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ξεκάθαρα πως ο βασικός χρηματοδότης (όπως τουλάχιστον ανέμεναν οι περισσότεροι) Θανάσης Παπαδόπουλος, δεν είναι διατεθειμένος για σημαντικές οικονομικές καταβολές…

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X