ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εντατικά για στόπερ, εξάρι και επιθετικό

Εντατικά για στόπερ, εξάρι και επιθετικό

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες κινήσεις για να έρθει ο τίτλος

 

Η άμεση προτεραιότητα ήταν η απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Και εφόσον κλείσει η υπόθεση Αζεβέδο, ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ θα έχει επιτευχθεί και θα οδηγήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Λούμπος Μίχελ να επικεντρωθούν στην έρευνα για στόπερ, εξάρι και, υπό προϋποθέσεις, επιθετικό.

 

Προτάσεις έχουν ήδη στα χέρια τους, όμως, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, ψάχνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο συνδυασμός καλή ηλικία και ταχύτητα είναι ο ιδανικός και είναι αυτός που δημιουργεί προβληματισμό στην περίπτωση του Τζουρού. Δεν είναι φυσικά, η μόνη πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Τούμπας. Υπάρχουν και άλλες για τις οποίες γίνεται προεργασία.

 

Για τις σκέψεις απόκτησης ενός παίκτη στην θέση «6», το Metrosport.gr σας ενημέρωσε από την Τρίτη 2/1. Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτει και άλλα αγωνιστικά στοιχεία και όχι μόνο την ικανότητα να ανακόπτει τις επιθέσεις των αντιπάλων. Ο Λουτσέσκου έχει μάθει να στηρίζεται πολύ στα «6άρια» του και θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη.

 

Όμως, η απόκτησή του μπορεί να εξαρτηθεί από την αποχώρηση άλλων παικτών, στη μεσαία γραμμή.

 

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον επιθετικό, υπάρχουν περιπτώσεις περιφερειακών φορ που αρέσουν, αλλά είναι δύσκολο να προχωρήσουν περισσότερο αν δεν υπάρξει πώληση του Πρίγιοβιτς.   

 

Το βασικότερο όλων, όμως, είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να προχωρήσουν σε όλες εκείνες τις κινήσεις που κρίνουν ότι είναι απαραίτητες για να έρθει ο τίτλος στην Τούμπα.

 

X