ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ένταση στην πρεμιέρα Σφακιανάκη - Καρρά από θαυμαστές του Παντελίδη

Ένταση στην πρεμιέρα Σφακιανάκη - Καρρά από θαυμαστές του Παντελίδη

Το νυχτερινό μαγαζί «Teatro» όπου έκαναν πρεμιέρα Σφακιανάκης-Καρράς επισκέφθηκαν θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη προκαλώντας ένταση

Πρεμιέρα έκαναν χθες στο νυχτερινό κέντρο «Teatro» στην Αθήνα ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βασίλης Καρράς και δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

 

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη συγκεντρώθηκαν έξω από το μαγαζί για να τιμήσουν, όπως δήλωσαν, τη μνήμη του και να κάνουν την πρεμιέρα που δεν έκανε ποτέ, τραγούδησαν τραγούδια του, όμως στη συνέχεια η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε.

 

Και αυτό γιατί ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Βασίλη Καρρά, υποστηρίζοντας ότι συνεργάζεται με τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος κατηγορούσε τον Παντελή Παντελίδη. Επίσης, εξαπέλυσαν και κατηγορίες ενάντια στην ιδιοκτησία του μαγαζιού, αφού όπως τόνισαν δεν σεβάστηκε τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, μιας και δεν έβαλαν κάποια αφίσα ως φόρο τιμής, αλλά μάλιστα συνεργάζονται και με τον Νότη Σφακιανάκη που καταφέρονταν ενάντια στον Παντελίδη.

 

Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού υποστηρίζουν ότι τιμούν τον Παντελή Παντελίδη και το καμαρίνι του θα μείνει για πάντα κλειστό ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του.

 

Δείτε βίντεο από την χθεσινή πρεμιέρα των δυο τραγουδιστών:

 

 

 

Πηγή: thestival.gr

 

 

X