ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ενωτικό μήνυμα για Απόλλωνα μέσω… Στοκχόλμης

Ενωτικό μήνυμα για Απόλλωνα μέσω… Στοκχόλμης

Ο φίλαθλος του Απόλλωνα Πόντου, που βρέθηκε στην Καλαμαριά από τη Σουηδία, τοποθετήθηκε στη Metrosport για την αγαπημένη του ομάδα

Ο Μπάμπης Φανιάδης βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο του Απόλλωνα, όπως μετέφερε εξάλλου η «Μetrosport» στο φύλλο της Δευτέρας, αλλά και το metrosport.gr.

 

Μπορεί να μην ταξίδεψε από τη Στοκχόλμη για τη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για την αγαπημένη του ομάδα, ωστόσο το παιχνίδι στην Καλαμαριά δεν γινόταν να το χάσει.

 

«Πέρσι τέτοιο καιρό είχα πάλι την τύχη να βρεθώ σε τρία παιχνίδια της ομάδας. Είχα παρακολουθήσει το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους αγώνες Πρωταθλήματος με τη Βέροια και τη Σπάρτη», δήλωσε μέσω της «Metrosport» για να προσθέσει.

 

«Είμαι φίλαθλος του Απόλλωνα μίας άλλης γενιάς, όταν πηγαίναμε στο γήπεδο και χειροκροτούσαμε τον αντίπαλο. Είμαι Απόλλων από μικρός. Από τότε, που θυμάμαι τον εαυτό μου με κοντά παντελονάκια, όταν ο θείος μου με πήγε στο γήπεδο στα 7 μου χρόνια και μου είπε στα ποντιακά ότι ‘με τα κόκκινα και τα μαύρα είναι τα δικά μας παιδιά’», ήταν επί λέξει τα λόγια του.

 

 

«Γιατί δεν μπορούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι;»

 

 

Ταυτόχρονα, ο φίλαθλος του Απόλλωνα θέλησε να περάσει το δικό του ενωτικό μήνυμα, προφανώς με αφορμή τη διαμάχη μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. «Πλέον, τα νέα μπορείς να τα διαβάζεις στην άλλη άκρη του κόσμου. Βλέπω πάλι τον αλληλοσπαραγμό στον Απόλλωνα. Αναρωτιέμαι ποια φορά στη ζωή μου ήταν αυτή…

 

Πώς γίνεται αντί να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να πετά ο ένας στον άλλο λάσπη; Πιστεύω, ότι όλα μπορούν να γίνουν. Ακόμη και οι Ισραηλινοί με τους Παλαιστίνιους κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Ας αφήσουν τους εγωισμούς για το καλό του συλλόγου», ήταν επί λέξει τα λεγόμενα του μέσω της «Μ».

X