ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ενοχλημένος ο Τομ Παπαδόπουλος από τις δηλώσεις Καρυπίδη

Ενοχλημένος ο Τομ Παπαδόπουλος από τις δηλώσεις Καρυπίδη

Το «πουλάω, δεν ξεπουλάω» του Θόδωρου Καρυπίδη προκάλεσε την αντίδραση τού Τομ Παπαδόπουλου

 

Το «πουλάω, δεν ξεπουλάω» του Θόδωρου Καρυπίδη προκάλεσε την αντίδραση τού Τομ Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Αρης.

 

Πρώτον, για να επιβεβαιώσει ότι θα ταξιδέψει στις Η.Π.Α. για να συναντηθούν, και δεύτερον για να ζητήσει διευκρινήσεις σχετικά με τα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

 

Ο κ. Καρυπίδης επιβεβαίωσε ότι αύριο θα μπει στο αεροπλάνο για να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεκαθαρίζοντας στον συνομιλητή του ότι… θα τα πουν από κοντά.

 

Ο ομογενής επιχειρηματίας, από την πλευρά του, ξεκαθάρισε ότι η πρότασή τους (σ.σ. μαζί με τον Νικ Σακίεβιτς) αφορά την απόκτηση τού πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. και ζήτησε από τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι σε θέση να απαντήσει για τα χρέη της φετινής σεζόν, μέχρι τις 30/6, τα οποία πάντως ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. χαρακτήρισε «απόλυτα διαχειρίσιμα». Αυτό που θέλουν και υποχρεούνται να κάνουν οι δύο πλευρές είναι οι ξεκάθαρες κουβέντες, προκειμένου να ξεθολώσει οριστικό το τοπίο.

X