ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ενοίκιο για Αζεβέντο, δυνατά για Μιχάι,σκέψεις για κοινοτικό επιθετικό

Ενοίκιο για Αζεβέντο, δυνατά για Μιχάι,σκέψεις για κοινοτικό επιθετικό

Τι ισχύει για τον Βραζιλιάνο αμυντικό και τον στόπερ του Παναιτωλικού

Η «Μ» αποκαλύπτει στο σημερινό ρεπορτάζ πως ο ΠΑΟΚ πέτυχε συμφωνία με τη Σαχτάρ για να έρθει ο Αζεβέντο τους επόμενους μήνες (έως το τέλος της σεζόν) με τον εξής τρόπο: Ο ΠΑΟΚ δίνει ενοίκιο στηΣαχτάρ για τον Αζεβέντο, ενώ η διοίκηση της Ουκρανικής ομάδας έχει αναλάβει να καλύψει όλο το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού έως το καλοκαίρι. Αυτή είναι μία σημαντική παράμετρος της διαπραγμάτευσης, η οποία δεν είχε αναφερθεί.

 

Για κοινοτικό επιθετικό

Πάντα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την απόκτηση ενός κοινοτικού περιφερειακού επιθετικού, εφόσον συντρέξουν οι συνθήκες. Στον ΠΑΟΚ διατηρούν ανοιχτό το θέμα, καθώς ο Σαββίδης στην πρόσφατη σύσκεψη με τους επιτελείς του, είχε πει πως πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα ακόμη και στην επίθεση για να έχει ο προπονητής ισχυρές λύσεις στην διάθεσή του.

 

Και για τον Μιχάι

Η περίπτωση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού του Παναιτωλικού Ενέα Μιχάι, απασχολεί τον ΠΑΟΚ καθώς πρόσφατα έγιναν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Σαββίδης μετά την μετακίνηση του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ είχε πει στους επιτελείς του πως δεν πρέπει να χαθεί άλλο ταλέντο από ελληνική ομάδα, ο οποίος μπορεί να προσφέρει. Η περίπτωση του Μιχάι απασχολεί σοβαρά τον Δικέφαλο.

 

Επαφές για τον Λέοβατς

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί οι επαφές των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ με ξένες ομάδες για την παραχώρηση του Μαρίν Λέοβατς, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε για την πώληση του Κροάτη αμυντικού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιτελών του Δικεφάλου, μετά τις 20 Ιανουαρίου αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στο θέμα.

X