ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Εγγυώμαι προσωπικά για το γήπεδο κι ας κυνηγάνε εμένα»

«Εγγυώμαι προσωπικά για το γήπεδο κι ας κυνηγάνε εμένα»

Τι απάντησε ο Πάνος Καμμένος στην ερώτηση που του έθεσε ο Κώστας Πετρωτός για τη νέα Τούμπα και την παραχώρηση της έκτασης

 Ο Πάνος Καμμένος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 83η ΔΕΘ και δέχθηκε ερωτήματα από τους δημοσιογράφους.

 

Ο ρεπόρτερ του metrosport.gr και του Metropolis 95,5 Κωστας Πετρωτός του έθεσε ερώτημα για το θέμα του γηπέδου και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έδωσε τη δική του απάντηση. Διαβάστε αναλυτικά:

 

Ερώτημα Κώστα Πετρωτού: Υπάρχει κόσμος που λέει ότι η κυβέρνηση επέλεξε την εξαγγελία για να αμβλύνει τις αντιδράσεις του κόσμου για το μακεδονικό ζήτημα και τις αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ που αισθάνεται αδικημένος από την περσινή σεζόν. Πώς μπορείτε να εγγυηθείτε ότι θα προχωρήσουν τα γραφειοκρατικά γιατί ο κόσμος φοβάται ότι μπορεί να μείνει μια εξαγγελία. Εχετε μιλήσει με τον κ. Σαββίδη;

 

Απάντηση Πάνου Καμμένου:

 

«Με τον κ. Γκαγκάτση θα μιλήσουμε, έχουμε ραντεβού σήμερα. Ο κ. Σαββίδης λείπει εκτός Θεσσαλονίκης. Δεν κάνουμε δώρο στον ΠΑΟΚ, υποχρέωσή μας είναι. Ο ΠΑΟΚ δικαιούται το γήπεδο δεν πάμε να εξαγοράσουμε τον ΠΑΟΚ. Δε βάζουμε στη ζυγαριά το γήπεδο με το εθνικό θέμα. Εγώ στο εθνικό θέμα άλλωστε έχω εκφράσει την άποψη που έχουν οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δε δίνουμε 21 στρέμματα για να πάρουμε τη στήριξη του ΠΑΟΚ.

 

Το ίδιο θα κάνουμε και με άλλες ομάδες που έχουν κόσμο και θα φέρουν τη Θεσσαλονίκη πλούτο και δόξα. Σας εγγυώμαι προσωπικά ότι όσον αφορά την παραχώρηση της χρήσης θα έχουμε τελειώσει μέχρι το τέλος του μήνα, υπογράφω εγώ κι ας κυνηγάνε εμένα. Για τα πολεοδομικά δεν μπορώ να εγγυηθώ, πρέπει να φέρουν τα σχέδια από τον ερασιτέχνη. Ο πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να τελειώνουν άμεσα, όλοι έχουν συμφέρον να προχωρήσει. Θα είναι καλύτερα και για τους φιλοξενούμενες ομάδες να παίζουν σε ένα στολίδι. Με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έχω ιδιαίτερη σχέση έχει παίξει πόλο η αδελφή μου πόλο εδώ και έπαιξε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και από τότε έχουμε ιδιαίτερη σχέση».

X