ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ενδεκάδα έξι μήνες μετά ο Μιλούνοβιτς

Ενδεκάδα έξι μήνες μετά ο Μιλούνοβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που δοκίμασε ο Δημήτρης Σπανός για το κομμάτι της δημιουργίας κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

 

Η παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια, στη 18άδα του Αρη, είναι απόρροια της προσπάθειας που καταβάλει στις προπονήσεις να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Σπανού. Μια προσπάθεια που φαίνεται ότι αποφέρει σιγά σιγά καρπούς για τον ίδιο τον Λούκα Μιλούνοβιτς -περί ου ο λόγος- αφού για πρώτη φορά φέτος προβάρει τόσο έντονα τη φανέλα βασικού.

 

Ο Σέρβος επιθετικός είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που δοκίμασε όλη την εβδομάδα ο προπονητής για τον παίκτη που θα επωμιστεί το κομμάτι της δημιουργίας και της ανάπτυξης στη Λάρισα, πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο.  Αν δεν αλλάξει σκέψη την τελευταία στιγμή ο Σπανός, τότε ο Μιλούνοβιτς επιστρέφει στο βασικό σχήμα του Αρη, για το Πρωτάθλημα, έξι μήνες μετά (!) ή αν προτιμάτε καλύτερα 185 ημέρες μετά την τελευταία του παρουσία στην ενδεκάδα, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του περσινού Πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Σπάρτη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μόλις τρεις συμμετοχές. Δέκα λεπτά με τον ΟΦΗ, ένα λεπτό (!) με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο και 90’ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Το ζητούμενο για τον Μιλούνοβιτς είναι να βοηθήσει με την παρουσία του στο κυριακάτικο παιχνίδι αξιοποιώντας έτσι την ευκαιρία που του δίνει για πρώτη φορά φέτος ο Δημήτρης Σπανός. Ετσι, αφενός θα διατηρήσει τη θέση του στα πλάνα του κόουτς και αφετέρου θα  κερδίσει ένα προσωπικό στοίχημα, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του.

X