ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ενας «φτιαγμένος» Σαββίδης, ένας μεγάλος ΠΑΟΚ

Ενας «φτιαγμένος» Σαββίδης, ένας μεγάλος ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Πετρωτός αρθρογραφεί στη «Μ» για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που έστειλε μήνυμα ότι τα καλύτερα έρχονται και τον «φτιαγμένο» Σαββίδη

 

Πολύ μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο που κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Όχι τόσο γιατί ανέβασε τον συνολικό αριθμό των τροπαίων του στα 8 (δύο Πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα), αλλά γιατί, με τον τρόπο που τα κατάφερε, έστειλε μήνυμα ότι τα καλύτερα έρχονται.

 

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιβλητικός στον τρόπο παιχνιδιού του και αυτό είναι απόρροια της υψηλής ποιότητας που διαθέτει. Και η υψηλή ποιότητα ήρθε μέσω της τεράστιας επένδυσης που κάνει έξι χρόνια τώρα ο Ιβάν Σαββίδης.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αφού συνόδευσε την ομάδα μέχρι το ΟΑΚΑ πήγε στο προσωπικό γραφείο του στην Αθήνα και παρακολούθησε τον αγώνα.

 

Ενθουσιάστηκε με τη μοναδική παράσταση του Λουτσέσκου και των παικτών του και το αντιλήφθηκαν όλοι όσοι τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

 

Ο ομογενής επιχειρηματίας από το βράδυ του Σαββάτου και έπειτα είναι τόσο «φτιαγμένος» όσο ποτέ άλλοτε με την ομάδα και την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ.

 

Διαπιστώνει και ο ίδιος ότι έχει βάλει τις βάσεις για να χτίσει έναν ΠΑΟΚ που ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν ζήσει οι οπαδοί του και αυτό μπολιάζει με ένα μοναδικό όραμα την επένδυσή του στον Δικέφαλο. 

 

Οι μέρες δόξας είναι μπροστά για τον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που η συσπείρωση λαού και ομάδας έχει φτάσει στον μέγιστο βαθμό και υπάρχει από πίσω η τεράστια οικονομική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη.  

 

Γι’ αυτό ακριβώς, αυτό το Κύπελλο κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, γιατί πολύ απλά αποτελεί την έναρξη μίας εποχής που ο οπαδός της ομάδας την περίμενε επί πολλά χρόνια για να ζήσει όλα όσα του έχουν στερηθεί επί δεκαετίες. Νιώθει ότι πλέον υπάρχει ένας άνθρωπος για να υποστηρίξει τα όνειρά του, ένας άνθρωπος που έχει «φτιαχτεί» με την ιδέα ΠΑΟΚ.  

X