ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η έναρξη της Α1, οι δηλώσεις συμμετοχής, οι νέες ομάδες και η κλήρωση

Η έναρξη της Α1, οι δηλώσεις συμμετοχής, οι νέες ομάδες και η κλήρωση

Απογοητευτική είναι η κατάσταση όσον αφορά την κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής στα Πρωταθλήματα

 

 

Οι δηλώσεις συµµετοχής για το Πρωτάθληµα της Β΄ και της Γ’ κατηγορίας θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο µέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου και την Τετάρτη 14 Αυγούστου αντίστοιχα, ενώ άµεσα θα πρέπει να δηλώσουν και οι οµάδες της Α1 και της Α’ που δεν κατέθεσαν την δήλωση συµµετοχής.


Ο πρόεδρος της επιτροπής Πρωταθληµάτων ∆ηµήτρης Σίσκος τόνισε: “Οι οµάδες γρήγορα θα πρέπει να καταθέσουν τις δηλώσεις συµµετοχής ώστε να κάνουµε τους οµίλους όπως τους έχουµε σχεδιάσει και να µπούµε στην τελική ευθεία ενόψει της κλήρωσης των Πρωταθληµάτων. Η κατάσταση αυτή τη στιγµή είναι απογοητευτική και το να δίνουµε συνέχεια παρατάσεις δεν βοηθάει. Αν δεν ξέρουµε που βρισκόµαστε, δεν µπορούµε και να προγραµµατίσουµε”.

Η κάρτα υγείας

“Το θέµα αυτό έχει φύγει από τις οµάδες και είναι πλέον θέµα των ποδοσφαιριστών. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και ότι κάνει το κάνει για τον εαυτό του”.

 Κανονικά η Α1

Η Α1 αρχίζει το σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου-1 Σεπτεµβρίου και ο ∆ηµήτρης Σίσκος επισήµανε: “∆εν µπορούµε να πάµε σε µετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήµατος καθώς δεν υπάρχουν ηµεροµηνίες. Αλλωστε υπάρχουν και οι αστάθµητοι παράγοντες µε την κακοκαιρία που µπορεί να υπάρξει. Το σύνολο των οµάδων εκείνη την ηµεροµηνία θα δώσουν φιλικά παιχνίδια. Τότε γιατί να µην ξεκινήσει το Πρωτάθληµα. ∆ική µας προσπάθεια µας είναι να αποφύγουµε όσο το δυνατόν τις Τετάρτες”.


Οι νέες οµάδες

Ο ∆ηµήτρης Σίσκος συνεχίζει: “Ευχάριστο είναι ότι αρκετές οµάδες επαναδραστηριοποιούνται ή εµφανίζονται για πρώτη φορά. Το δικό µας βάρος είναι στις παραλίµνιες περιοχές. Πρέπει να κάνουµε κάτι ώστε να µειώσουµε το κόστος των οµάδων και να µην υπάρχουν µεγάλες µετακινήσεις. Αν είµαστε στις επτά, οχτώ οµάδες θα έχουµε λύσει το πρόβληµα”.

Η κλήρωση των Πρωταθληµάτων

Για δεύτερη χρονιά θα υπάρξουν βραβεύσεις των πρώτων σκόρερ και των προπονητών που πήραν Πρωταθλήµατα µε τις οµάδες τους και ο ∆ηµήτρης Σίσκος είπε: “Θέλουµε µε αυτή την πρωτοβουλία που πήραµε να να τους βραβεύσουµε για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη την χρονιά”.

 

Εντυπη έκδοση της Μετροσπορτ

X