ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ένα κλικ παραπάνω ποιοτικά ο Ουάρντα από τον Ενρίκε» (audio)

«Ένα κλικ παραπάνω ποιοτικά ο Ουάρντα από τον Ενρίκε» (audio)

Υπέρ της παραμονής του Αμρ Ουάρντα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τάχθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης και τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Αμρ Ουάρντα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το ποιος εκ των Ουάρντα ή Ενρίκε θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Παικτικά θα έκλεινα προς τον Ουάρντα. Κι ο Ενρίκε βέβαια πρόσφερε στον ΠΑΟΚ. Είναι φιλότιμο παιδί, δέθηκε με την ομάδα. Ο Ουάρντα, όμως, είναι ένα κλικ παραπάνω από πλευράς ποιότητας. Είναι πολύ πιο ποιοτικός παίκτης, ανά πάσα στιγμή μπορεί να δώσει την κάθετη πάσα, μπορεί να κρατήσει τη μπάλα, πάει πιο εύκολα στο γκολ. Ο Ενρίκε έχει μεγαλύτερο ενθουσιασμό και περισσότερα τρεξίματα, είναι πιο εκρηκτικός, έχει μεγαλύτερη μαχητικότητα. Από την άλλη ο Ουάρντα είναι πιο ήρεμος, νηφάλιος, ο παίκτης που δείχνει ότι ξέρει πιο πολύ τη μπάλα όταν την έχει στα πόδια του».

 

Για την αγωνιστική απραξία του Πρίγιοβιτς: «Αυτό το διάστημα που είναι στον ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλά τη δουλειά, που είναι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Καλά έκανε και ξεκουράστηκε, διότι ήταν καταπονημένος άσχετα αν δεν έπαιξε πολύ στο Μουντιάλ. Και μόνο που είσαι εκεί, δεν σου επιτρέπει να βρεις χρόνο για ξεκούραση. Πιστεύω ότι θα το διαχειριστούν σωστά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Μακάρι να είναι το ίδιο αποδοτικός όπως και πέρσι».

 

Για τον ημιτελικό Αγγλίας – Κροατίας: «Η Κροατία είναι πιο ποιοτική ομάδα. Βεβαίως, η Αγγλία δεν παύει να είναι Αγγλία, έχοντας, ωστόσο, διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Είναι μια νέα ομάδα και ενθουσιώδης. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι με ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα. Προσωπική μου προτίμηση είναι να προκριθεί η Κροατία».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X