ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εμπρηστική δήλωση Μελισσανίδη: «Μόνο Μάο Μάο τα κάνουν αυτά»

Εμπρηστική δήλωση Μελισσανίδη: «Μόνο Μάο Μάο τα κάνουν αυτά»

«Μπηχτές» για την καθυστέρηση στις δικαστικές αποφάσεις άφησε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ πήρε θέση για τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν

 

«Τα 24 χρόνια ήταν πολλά. Το άξιζε αυτή η ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του «Τίγρη» που πρόσθεσε: «Γι' αυτό το ποδόσφαιρο παίζαμε όλο το χρόνο. Περιμέναμε το πρώτο στο γήπεδο μας, αλλά το πήραμε πιο νωρίς. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε χαρούμενοι και ο κόσμος άξιζε την χαρά αυτή. Από όλη την Ελλάδα ήρθαν για τα παιδιά αυτά».

 

Για την ανανέωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει δεν θα τα λέμε στις τηλεοράσεις»

 

Για το αν νιώθει δικαιωμένος όταν ανέλαβε την Ένωση στην Γ΄Εθνική: «Δικαιωμένα είναι τα παιδιά και ο προπονητής για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Το πήραμε δίκαια και το αξίζαμε. Αλλά έχουμε έναν τίτλο ακόμη. Πρέπει να διεκδικήσουμε και το Κύπελλο».

 

Για τις δικαστικές εκκρεμότητες: «Αστεία πράγματα μετά από 30-40 μέρες να μην υπάρχει απόφαση. Εμείς μπήκαμε να παίξουμε μπάλα και το διακόψανε. Μόνο Μάο-Μάο κι ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά. Αν είναι μάο-μάο ας τολμήσουν.

X