ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Αιμοδότης» στην κατασκευή μεγάλο ξενοδοχείου στο Ροστόφ ο Σαββίδης

«Αιμοδότης» στην κατασκευή μεγάλο ξενοδοχείου στο Ροστόφ ο Σαββίδης

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ χρηματοδοτεί την κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου στην πόλη του Ροστόφ ενόψει του Μουντιάλ του 2018.

Συνεχίζει τις επενδύσεις στην πόλη του Ροστόφ ο Ιβάν Σαββίδης, πόσω μάλλον από τη στιγμη που είναι μία από τις πόλεις θα φιλοξενήσουν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

 

Η πόλη από την οποία προέρχεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πρτοετοιμάζεται γηια το μεγάλο αθλητικό γεγονός του προσεχούς καλοκαιριού ενισχύοντας τις υποδομές της.

 

Μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται και η κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου Hyatt Regency που άρχισε το 2007 αλλά έχει κολλήσει αρκετές φορές λόγω του διαρκώς αυξανόμενου κόστους της.

 

Το εν λόγω ξενοδοχείο θα είναι πέντε αστέρων, με 224 δωμάτια, πάρα πολλούς συνεδριακούς χώρους, σπα, αθλητικό κέντρο, πισίνα, καθώς και εμπορικούς χώρους σε έκταση 1600 τετραγωνικών μέτρων. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει ολοκληρωθεί το 83% του πρότζεκτ και πρέπει να βρεθούν επιπλέον περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τελειώσει το έργο και εδώ έρχεται να συμβάλλει οικονομικά ο Ιβάν Σαββίδης.

 

«Είχαμε μία συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη και μας είπε ότι είναι έτοιμος να επενδύσει χρήματα σ' αυτό το πρότζεκτ γιατί είναι σημαντικό για την πόλη» δήλωσε όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος της υλοποίησης του πρότζεκτ, Ίγκορ Γκόριν. 

X