ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Εμείς θέλαμε τους φίλους του ΠΑΟΚ, το απαγορεύει η Αστυνομία»

«Εμείς θέλαμε τους φίλους του ΠΑΟΚ, το απαγορεύει η Αστυνομία»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού μίλησε στο Metropolis 95,5 για την απόφαση της αστυνομίας για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο Αγρίνιο

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Γεράσιμος Μπελεβώνης, και μίλησε για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.


Μεταξύ άλλων όσα είπε:


Για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο: «Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Από τη στιγμή που η Αστυνομία λέει όχι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει όχι εμείς δεν μπορούμε να πούμε ναι. Εμείς θέλαμε να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με μεγάλη μας χαρά, το είχαμε συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον αριθμό των φιλάθλων και τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων. Πλέον έχουμε τα δεδομένα της απαγόρευσης, είναι προτιμότερο να μην υπάρχει μετακίνηση γιατί δεν ξέρουμε πως θα το διαχειριστεί η αστυνομία καθώς η απαγόρευση αφορά και τους οργανωμένους και τους μεμονωμένους φιλάθλους. Το ζήτημα είναι πως θα αντιμετωπιστεί σε περίπτωση που θα έρθουν κάποιοι φίλαθλοι παρά την απαγόρευση. Εμάς η πρόθεσή μας ήταν να φιλοξενήσουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την απαγόρευση της Αστυνομίας. Προφανώς υπάρχει εισήγηση είτε από την Αστυνομία από την ΔΕΑΒ για την απαγόρευση λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. H Αστυνομία προφανώς θα κάνει ελέγχους για να απαγορεύσει τον ερχομό των φιλάθλων. Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση. Ο ΠΑΟΚ ξέρει την κατάσταση και θα πρέπει να προσέξει».

 

 

X