ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Εμείς καταλαβαίνουμε, άλλοι δεν καταλαβαίνουν»

«Εμείς καταλαβαίνουμε, άλλοι δεν καταλαβαίνουν»

Τι δήλωσαν για την ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Λίνος Χρυσικόπουλος

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Πάτρα από τον Προμηθέα, τόνισε ότι θέλουν να τελειώσουν τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι κι όχι να φύγουν σαν κυνηγημένοι.

 

«Συνεχίζουμε να βιώνουμε μια κατάσταση δύσκολη. Βασικός στόχος ήταν να τελειώσουμε το ματς με υγιείς τους έξι παίκτες μας και να τελειώσουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Όρθιοι μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο που ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις».

 

Ρωτήθηκε για το αν σκέφθηκε ποτέ να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία: «Θα κρατήσω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Γιατί είναι μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Εμείς το καταλαβαίνουμε. Άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Δεν έχω να αποδείξω κάτι», απάντησε.

 

Σχετικά με το αν υπήρξε κάποια επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης: «Δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί. Έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο όπου γνωρίζουμε την κατάσταση. Έχουμε πει να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι και όχι φεύγοντας σαν κυνηγημένοι».

 

Από την πλευρά του ο Λίνος Χρυσικόπουλος είπε: «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το παιχνίδι όπως η κατάσταση στον ΠΑΟΚ αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ. Είναι κρίμα, πρέπει να βρεθεί λύση».

 

Ρωτήθηκε για το κίνητρο των παικτών. «Συμφωνήσαμε , όσοι μείναμε ότι κάθε μέρα θα δίνουμε το 100% κι αυτό δεν θα είναι διαπραγματεύσιμο. Αν έστω και μια στιγμή υπήρχε αντίθεση σκέψη, τότε θα ήταν πιο τίμιο από την πλευρά μας να κάναμε ό,τι έκαναν και τα άλλα παιδιά».

 

Σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι οι παίκτες έμειναν μόνοι τους, απάντησε… «αυτό είναι οφθαλμοφανές».

X