ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εμφαση στη λεπτομέρεια

Εμφαση στη λεπτομέρεια

Ο Κώστας Πετρωτός αρθρογραφεί και σχολιάζει το κεντρικό πρόσωπο της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, που δεν είναι άλλο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Το κεντρικό πρόσωπο στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Ο Ρουμάνος προπονητής έχει φέτος την ευκαιρία που δεν του δόθηκε πέρυσι να δουλέψει από την αρχή την ομάδα του. Να περάσει την φιλοσοφία του, να δουλέψει στις αδυναμίες που είχε εντοπίσει σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, να εντάξει στο σύνολο τα νέα πρόσωπα και κυρίως να δουλέψει πάνω στις λεπτομέρειες.

 

Αυτό ήταν για τον γράφοντα το πόρισμα που επιβεβαιώθηκε και χθες, βλέποντας τον Ρουμάνο τεχνικό να δουλεύει το πρωί με τις “τετράδες” των αμυντικών και το απόγευμα με γκρουπ μεσων και  μεσοεπιθετικών. Προσπαθούσε να εξηγήσει στον καθένα τις κινήσεις που επρεπε να κάνει, πως να συγχρονιστεί με τους συμπαίκτες του και στο φινάλε να διαμορφώσει ένα ελκυστικό σύνολο. 

 

Επιπλέον απόδειξη αποτελεί η έμφαση στα στημένα τόσο στην εκτέλεση όσο και στην αντιμετώπισή τους.  Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να νιώθει σίγουρος ότι η ομάδα δουλεύει καλά σ’ αυτό το μεγάλο χρονικά διάστημα που βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Βέβαια, φέτος, με τον μεγάλο στόχο του Champions League να τίθεται πρώτος χρονικά, έχει άξια το πόσο γρήγορα θα αφομοιωθούν τα στοιχεία που δουλεύει ο Λουτσέσκου από τους παίκτες.

 

Αυτό ίσως δίνει μια εξήγηση και γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κυνήγησε να κάνει άμεσα όλες τις μεταγραφές. Όπως και να έχει όμως υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν και κυρίως να καλυφθούν σωστά. Το ματς με τη Γάνδη σήμερα θα μας δώσει περισσότερες “απαντήσεις”, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει για μια ακόμη φορά  την ευκαιρία να τεστάρει το υλικό του.

X