ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι Ελληνες που ενδιαφέρουν

Οι Ελληνες που ενδιαφέρουν

Ο Αρης έβαλε στην κατεύθυνση που ήθελε τις υποθέσεις των ξένων παικτών και πλέον κοιτάζει την εγχώρια αγορά

Είναι προφανές ότι η εξέλιξη της υπόθεσης του Λευτέρη Μποχωρίδη θα καθορίσει τον αριθμό των Ελλήνων παικτών που θα προστεθούν στο ρόστερ του Αρη. Σε περίπτωση θετικής εξέλιξης με τον 24χρονο γκαρντ, τότε ο Αρης θα κινηθεί μόνο για την απόκτηση δύο ψηλών παικτών.

 

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη, η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές μπορεί να καλυφθεί μέσα σε… ένα λεπτό αλλά και ποτέ. Θα εξαρτηθεί από τις εκατέρωθεν προθέσεις. Οπως έχει σημειώσει η «Μ», ο αθλητής ζητά την καταβολή των χρημάτων που του οφείλονται, ο Αρης έχει καταθέσει τον δικό του τρόπο πληρωμής με ταυτόχρονο «κούρεμα» της οφειλής και μένει να φανεί αν θα βρεθεί σημείο προσέγγισης. Θεωρητικά, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα, ο Μποχωρίδης θα κοινοποιήσει την απόφασή του. Ωστόσο, στην τελευταία συζήτηση που είχε με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο τελευταίος του είπε ότι θα τον περιμένει μέχρι και στην επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι βέβαιο πάντως ότι οι δύο άνδρες θα συζητήσουν εκ νέου μέσα στο επόμενο τριήμερο.

 

Σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης, ο Αρης θα πρέπει να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του μέσα από μια αγορά η οποία δεν προσφέρει πολλές επιλογές. Μέσα σε αυτές είναι ο Μιχάλης Λούντζης αλλά ο συγκεκριμένος προωθείται περισσότερο ως αντικαταστάτης του Δημήτρη Φλιώνη.

 

Το βέβαιο είναι ότι οι «κίτρινοι» θα μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με Ελληνες ψηλούς. Όπως έχει σημειώσει η «Μ», παράλληλα με το ζήτημα της διευθέτησης της οφειλής από παλιότερη συνεργασία, ο Αρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά. Όπως επίσης και για τον Μιχάλη Καμπερίδη ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (3/7)

X