ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Έλλειμμα επικοινωνίας στον ΠΑΟΚ

Έλλειμμα επικοινωνίας στον ΠΑΟΚ

Η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς προκαλεί αναταράξεις στον ΠΑΟΚ. Η ήττα από την Παναχαϊκή ήρθε να προστεθεί ως κερασάκι στην τούρτα.

Η ομάδα βιώνει την περιδίνηση της εσωστρέφειας για έναν απλό λόγο: δεν έχει τον ηγέτη που επικοινωνιακά θα μπει μπροστά για να δείξει τον δρόμο στην επόμενη μέρα. Αυτό έχει σαν συνέπεια η απώλεια του Σέρβου να θέτει σε αμφιβολία, στο πεδίο των εντυπώσεων,  την προσπάθεια της κατάκτησης του τίτλου.

 

Το επικοινωνιακό κενό, με αιτία την κλοπή του πρωταθλήματος, κάλυπτε με μεγάλη επιτυχία ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος δεν έχανε ευκαιρία να θυμίζει πώς και γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε μέσα από τα χέρια του τον τίτλο που του έκλεψαν από την Αθήνα… Μάλιστα ήταν τόση η επιμονή του που το δίκιο που είχε ο ΠΑΟΚ έγινε βίωμα σε όλο τον κόσμο.

 

Μόνο που εκεί τα πράγματα ήταν εύκολα γιατί ο Λουτσέσκου εξέφραζε στην πραγματικότητα τα συναισθήματα της πλατιάς μάζας του κόσμου. Τώρα προτιμά την σιωπή, ή αστείες δικαιολογίες για να δικαιολογήσει την ήττα στην Πάτρα, του στυλ… έφταιγε το χιόνι, οι … τραυματίες και το κίνητρο της Παναχαϊκής.

 

Ξέχασε όμως να πει ότι προπονεί μια ομάδα με μπάτζετ άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ ενώ οι Πατρινοί με μπάτζετ κοντά στο εκατομμύριο δεν πληρώνονται, τους οφείλονται χρήματα, μέχρι πρόσφατα οι παίκτες είχαν προβλήματα ακόμη και στα ρεστοράν που έτρωγαν…

 

Ο Πρίγιοβιτς φεύγει και μπορεί να πάει στην ευχή της Παναγίας. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι εδώ πάνω από κάθε Πρίγιοβιτς. Και είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει το δρόμο του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και να το σηκώσει! Το θέμα είναι ποιος θα δώσει τον τόνο της επόμενης μέρας; Η σιωπή από την πλευρά του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου καλλιεργεί την ανησυχία ότι η κατάκτηση του τίτλου κινδυνεύει.

 

Δεν είναι όμως έτσι! Ο ΠΑΟΚ ήταν και παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί!

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X