ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η ελκυστικότητα του Αρη και τα παζάρια για προπονητή

Η ελκυστικότητα του Αρη και τα παζάρια για προπονητή

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί για την παραίτηση του Παντελίδη και τα παζάρια για τον νέο προπονητή του Αρη

Πέρασαν 10 ημέρες από το βράδυ που ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωση την απόφαση της παραίτησης του, αλλά ο Αρης δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

 

Το επιχείρημα ότι “γίνονται προσπάθειες για μία καλή επιλογή” έχει ενδιαφέρον αλλά δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει μεγαλύτερη καθυστέρηση. Η απουσία Τεχνικού διευθυντή ρίχνει το βάρος της ευθύνης για την επιλογή στον Αγγελο Χαριστέα.

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης θα ασπαστεί την πρόταση του διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι ο Χαριστέας θα προτείνει προπονητή και ο Καρυπίδης θα πάρει την τελική απόφαση. Ζυγίζοντας την προσωπικότητα του και, κυρίως, τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο Αρης, όπως λένε από την ΠΑΕ, έκανε πρόταση στον Ιέρο ο οποίος δεν δέχτηκε να τη συζητήσει και πάλεψε τη συμφωνία με τον άπειρο μεν προπονητικά, αλλά λαμπερό ποδοσφαιρικό όνομα, Γκούτι.

 

Ο Ισπανός δεν συμφώνησε γιατί κατά την ΠΑΕ υπήρχε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Κι αυτό είναι το κομβικό για τη συνεργασία του Αρη με τον νέο προπονητή. Ο Καρυπίδης πλήρωνε στον Σάββα Παντελίδη περίπου 200.000 ευρώ τον χρόνο, οπότε όποια υπέρβαση κι αν κάνει δύσκολα θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Αρα ο ψάχνει έναν προπονητή αυτού του βεληνεκούς.

 

Τι σημαίνει αυτό; Οτι δύσκολα θα μπορέσει να βρει έναν Ευρωπαίο προπονητή το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση. Αλλωστε και ο Αρης δεν είναι ακόμη ελκυστικός για κάτι εξαιρετικό. Αν ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει τη διάθεση να πληρώσει αυτά τα χρήματα μπορεί να φέρει έναν προπονητή από το… μεσαίο ράφι, ο οποίος για κάποιους λόγους δεν θα έχει βρει δουλειά και θα αναζητά επαγγελματικό καταφύγιο. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο νέος προπονητής θα πρέπει να έχει επιλεγεί μέχρι την Κυριακή ώστε να είναι στο γήπεδο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, γιατί η παρουσία του θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα.

 
FREE


Δηλαδή όταν ένας Πρωθυπουργός έχει 71% θετικές γνώμες για το έργο του, το 49% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι πιστεύει σε καλύτερες ημέρες (έρευνα MARC) και χρειάζεται περίπου 3000 αστυνομικούς για να εγκαινιάσει τη ΔΕΘ, αν γυρίσει το κλίμα θα έχουμε… γενική επιστράτευση;

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/9)

 

X