ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ελκυστικό προϊόν ο ΠΑΟΚ για την ΕΡΤ, το ζήτημα είναι να αξιοποιηθεί»

«Ελκυστικό προϊόν ο ΠΑΟΚ για την ΕΡΤ, το ζήτημα είναι να αξιοποιηθεί»

Ο Γιώργος Φερέτης στο Metropolis 95.5 για την τηλεοπτική σύμβαση του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ και πώς μπορεί η κρατική τηλεόραση να βγει κερδισμένη από το deal

Υπέρμαχος της απόφασης της ΕΡΤ να προχωρήσει στην απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του νταμπλούχου ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Φερέτης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και «Στη Σέντρα».

 

Παράλληλα, ανέδειξε και το ζήτημα αξιοποίησης από πλευράς κρατικής τηλεόρασης της συγκεκριμένης συμφωνίας προκειμένου μέσω προσέλκυσης διαφημίσεων και χορηγών να βγει κερδισμένη από το deal με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

 

«Για όσους ασκούν κριτική και κατηγορούν, η απάντηση είναι πως η ΕΡΤ παίρνει τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχo ΠΑΟΚ. Παίρνει ένα ελκυστικό "προϊόν", όχι κάτι από το σακί. Είναι μια ομάδα με 2,5 έως τρία εκατομμύρια φιλάθλους και αν βάλουμε και το εξωτερικό, μιλάμε για πάνω από τρία εκατομμύρια φιλάθλους. Σωστά επέλεξε η ΕΡΤ τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι, από εκεί και πέρα, πώς θα το επικοινωνήσει. Πώς θα πάει να πάρει διαφήμιση και χορηγίες. Διότι αν πάρεις αυτό το ελκυστικό "προϊόν" και δεν το αξιοποιήσεις είναι σαν να μην το πήρες ποτέ. Το θέμα είναι να βρεις τους χορηγούς για να κερδίσεις από αυτό το deal. Κακώς ερίζουν γι' αυτό το θέμα ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Όλοι μαζί να στηρίξουν το ποδόσφαιρο για να μπορέσουν να πάρουν χρήματα», δήλωσε ο Γιώργος Φερέτης στο Metropolis 95.5.

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Φερέτης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X