ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Ελευθερούπολη ζει το όνειρό της!

Η Ελευθερούπολη ζει το όνειρό της!

Η ομάδα της Μακεδονίας έκανε ήδη την υπέρβασή της, αλλά μάλλον οι φιλοδοξίες δε σταματούν εκεί.

Μια αθλητική επιτυχία και ειδικότερα μια άνοδος που ανεβάζει το πρεστίζ και να αναδεικνύει μια ολόκληρη περιοχή, πάντα είναι ένας λόγος να πανηγυρίσεις και να αποδείξεις πως με σωστή δουλειά γίνοται όλα.

 

Η άνοδος ήρθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και με έναν τρόπο που πολλές φορές δε βγαίνει ούτε στις πιο αισιόδοξες σκέψεις!Η Ελευθερούπολη είναι μια κωμόπολη που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, οπότε η όλη προσπάθεια στέφθηκε

 

Η ομάδα της Μακεδονίας έκανε ήδη την υπέρβασή της, αλλά μάλλον οι φιλοδοξίες δε σταματούν εκεί.

 

O λόγος στους πρωταγωνιστές!

 

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του και θα είναι ο ιθύνων νους της ομάδας στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Ο Ελληνας κόουτς τόνισε για την επιτυχία. “Πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο για μας. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συντελεστές. Κάναμε πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο, το κυνηγήσαμε ως το τέλος και φυσικά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Η κορυφή δε μας ζαλίζει και φυσικά ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό μας από πολύ χαμηλά”.

 

Οι νεοφώτιστοι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν στηριζόμενοι στις δυνάμεις τους.”Είμαστε φυσικά πολύ ικανοποιημένοι από την άνοδο και θέλουμε να είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και στην Α2. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο λειτουργικό το γήπεδο. Η ομάδα είναι πάνω από μεράκι και θα κάνουμε τον σχεδιασμό μας με λογική και υψηλούς στόχους. Με τη βοήθεια της διοίκησης, του Δήμου Παγγαίου και όλων των φορέων θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα”, τόνισε ο Βασίλης Μουλάκης που τρέχει το πρότζεκτ.

 

Ο Χάρης Βοϊβατόπουλος, τέλος, είναι από τις παλιές καραβάνες στην κατηγορία της Α2 και φυσικά ήταν ο αρχηγός στη φετινή προσπάθεια. “Η επιτυχία ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά και υπομονή, έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε”.

 

Οι ιθύνοντες της ομάδας ήδη έχουν εξοφλήσει τη φετινή σεζόν, βρίσκεται σε ανοικτή επαφή με τον προπονητή για την επόμενη χρονιά και σκοπός είναι να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρύτερη περιοχή.

 

Ολα μοιάζουν ιδανικά, λοιπόν, για να γίνει ο ΓΣ Ελευθερούπολης μία νέα σημαντική δύναμη, τόσο στην Καβάλα όσο και στο μπάσκετ της Βορείου Ελλάδας, αποτελώντας έναν άξιο τους εκπρόσωπο στις εθνικές κατηγορίες. Χαρισμίδης, Ιωάννου, Στυλίδης, Σταμπουλής και Βοϊβατόπουλος αποτέλεσαν τις βάσεις, ενώ και ο “γερόλυκος” Βασίλης Μουλάκης έδωσε λύσεις όποτε χρειάστηκε! Θα πρέπει, επίσης, να αναφερθεί πωσ γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής και υπάρχουν ανάλογες διακρίσεις.

 

Φυσικά, οι ιθύνοντες της ομάδες είχαν την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Παγγαίου και πιο συγκεκριμένα του δημάρχου κ. Αναστασιάδη και αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Μποσμπότη.

 

Τα σχέδια θέλουν το κλειστό της Ελευθερούπολης να αναβαθμίζεται ενεργειακά μέσω κονδυλίων της Ε.Ε. με σκοπό να γίνει ένα γήπεδο προδιαγραφών Α1.

 

Επίσης, δεν μπορεί να μη δε γίνει ειδική μνεία στον άνθρωπο που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του οικοδομήματος, αλλά δεν αγαπάει τη δημοσιότητα.

 

Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε, ο Γιάννης Σταμπουλής ανανέωσε, θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες από τη φετινή χρονιά, θα αποκτηθούν και πιο έμπειρες μονάδες.

 

Ολα αυτά σε συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Μουλάκη, που ξέρουν πολύ καλά την Α2!

 

Κλείνοντας, θα πρέπει να αναφερθεί πως για το 2019 ο Δήμος Παγγαίου έχει λάβει τον χαρακτηρισμό “Ευρωπαϊκή πόλη Αθλητισμού 2019”, οπότε η άνοδος αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή όλων!

X