ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ελεύθερος ο Τόνσο, έρχεται Θεσσαλονίκη για τον Αρη

Ελεύθερος ο Τόνσο, έρχεται Θεσσαλονίκη για τον Αρη

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέβαλαν τη ρήτρα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έμεινε τυπικά ελεύθερος και έρχεται για να υπογράψει στον Αρη.

Πολύ κοντά στην υλοποίηση της δεύτερης μεταγραφικής του κίνησης, μετά τον Μιχάι Κόρχουτ, βρίσκεται ο Αρης, αφού ο Μαρτίν Τόνσο έμεινε σήμερα τυπικά ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και έρχεται εντός των επόμενων ωρών στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με τους «κιτρινόμαυρους».

 

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι είχε συμφωνήσει σε όλα με τους ιθύνοντες του Αρη και σήμερα βρέθηκε στην Τρίπολη, ούτως ώστε να λύσει τυπικά το συμβόλαιό του με τον Αστέρα, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κατέβαλε τη ρήτρα των 45 χιλιάδων ευρώ.

 

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής απομένει μόνο ο ερχομός ενός εγγράφου στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ώστε να επικυρωθεί η μεταγραφή του έμπειρου επιτελικού μέσου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Αργεντινός να βρίσκεται τη Δευτέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ούτως ώστε από τη μια να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο 1,5 έτους που έχει συμφωνήσει με τον Αρη και από την άλλη, να παρακολουθήσει τον αγώνα της νέας του ομάδας με τη Λαμία.

X