ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ελεύθερος ο Μποχωρίδης, κινείται για προσφυγή ο Μπελ

Ελεύθερος ο Μποχωρίδης, κινείται για προσφυγή ο Μπελ

Ο διεθνής γκαρντ κινήθηκε για την εξασφάλιση της ελευθερίας του ενώ ο Αμερικανός αναμένεται να ακολουθήσει τη δικαστική οδό

Στον Αρη είναι πολλά τα μέτωπα που πρέπει να κλείσει ο Δημήτρης Γουλιέλμος, αλλά οι παίκτες δε φαίνεται να είναι τόσο διατεθειμένοι να περιμένουν παραπάνω. Ετσι, ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε χρήση του όρου buy out του συμβολαίου του και εξασφάλισε την ελευθερία του από τον Άρη.

 

Ο 24χρονος γκαρντ είχε περιθώριο να στείλει το σχετικό έγγραφο έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Οι συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ δεν οδήγησαν πουθενά καθώς δεν του παρείχε σοβαρές εγγυήσεις για την καταβολή των οφειλόμενων, ούτε για το αγωνιστικό σχέδιο της επόμενης χρονιάς. Σε συνεννόηση πάντα με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, κινήθηκε για την εξασφάλιση της ελευθερίας του. Υπο αυτές τις συνθήκες, ο παίκτης έστειλε το χαρτί αποδέσμευσης του και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης φέρεται να έχει προτάσεις από τον Ιωνικό Νικαίας, την ΑΕΚ και τον Προμηθέα Πάτρας.

 

Επίσης, θα πρέπει να αναφερθεί πως και η μεριά του Γκάρι Μπελ επιχείρησε να έρθει σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Αρη σε μια τελευταία απόπειρα να βρεθεί μια φόρμουλα για τα οφειλόμενα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν δεν αλλάξει εντυπωσιακά η στάση των “κιτρινόμαυρων” τότε θα υπάρχει προσφυγή στη ΦΙΜΠΑ για τη διασφάλιση των χρημάτων του.

X