ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ελεύθερος χωρίς όρους ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Ελεύθερος χωρίς όρους ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Κατηγορεί την ηγεσία για "κρυφή ατζέντα".

Ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του στις ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

 

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε λάβει στις 22 Μαΐου προθεσμία για την απολογία του αναφορικά με την κατηγορία που τον βαρύνει για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

 

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της πολύωρης διαδικασίας, χαρακτήρισε πολύ καλή την απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα, ενώ -όπως είπε- προσκόμισε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν υφίστανται στοιχεία για παράνομη δράση στην οποία να εμπλέκεται ο ίδιος.

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό που είχε προβάλει σε ομιλία του στη Βουλή, ότι δηλαδή υπήρχε «κρυφή ατζέντα» της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, «την οποία αποσιωπούσε από βουλευτές και μέλη του κόμματος».

 

Αύριο Τρίτη πρωί, έχει κληθεί σε συμπληρωματική απολογία ο προσωρινά κρατούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, ενώ μετά το μεσημέρι έχει κληθεί η βουλευτής Ελένη Ζαρούλια.

 

 

X