ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Ελ Καντουρί ξεκάθαρα λογίζεται ως μεταγραφή

Ο Ελ Καντουρί ξεκάθαρα λογίζεται ως μεταγραφή

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε ένα σημείο από τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ θα ήταν στην εμφάνιση του Ελ Καντουρί.

 

Ο Μαροκινός αγωνίστηκε για μια ακόμη φορά (στη σύντομη θητεία του Φερέιρα) ως οχτάρι και διέπρεψε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

 

Είναι η θέση που του ταιριάζει, είναι η θέση που αποδίδει και τον φτιάχνει ως ποδοσφαιριστή. Απλός στο παιχνίδι του και απόλυτα εύστοχος στις μεταβιβάσεις του ενώ έχει και την κάθετη μπαλιά ενώνοντας την άμυνα με την επίθεση.

 

Γι' αυτό και πρέπει να τον θεωρήσουμε ως μεταγραφή, έστω και αν διανύει την τρίτη του χρονιά στην ομάδα. Φυσικά σημείο αναφοράς από τη χθεσινή αναμέτρηση ήταν και το γκολ του Αουγκούστο που είχε το στοιχείο του αιφνιδιασμού, αφού ούτε οι συμπαίκτες του περίμεναν πως θα το κάνει θεωρώντας ότι ίσως ψάξει μια μπαλιά στα άκρα.

 

Ο ΠΑΟΚ χθες και ειδικά στο πρώτο μερος (με εξαίρεση δυο φάσεις που δέχθηκε και που ο Φερέιρα θα δουλέψει στις προπονήσεις) έδειξε ότι όχι μόνο είναι σε καλό δρόμο αλλά μπορεί να προσφέρει ασφάλεια στους οπαδούς του. Αν μάλιστα έρθει σύντομα και ο αριστερός μπακ και αναφερόμαστε στον Κοεντράο, (αναμένοντας και τον χαφ) ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει ένα οπλοστάσιο που θα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Με πρώτο στόχο φυσικά την πρόκριση στους ομίλους του CHL. Υπομονή μια μέρα έμεινε για να μάθουμε τον πιθανό αντίπαλο.

 

X