ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΕΚΤΑΚΤΟ - Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε η Ιωάννα Μπιλίση - Άφησε σημείωμα

ΕΚΤΑΚΤΟ - Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε η Ιωάννα Μπιλίση - Άφησε σημείωμα

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις

 

Νεκρή βρέθηκε σήμερα η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά, στη θαλάσσια περιοχή της Επανομής, στο Κτήμα Καραγκιόζη.

 

 

 

Σύμφωνα με το LiveNews, η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω της ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο δεν διευκρινίζει τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της, αλλά ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά της και δίνει μόνο κάποιες διευκρινίσεις για κληρονομικά ζητήματα.

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που είδε τη γυναίκα να βγάζει τα ρούχα της και να μπαίνει στη θάλασσα. Όλα τα παραπάνω στοιχεία, «δείχνουν» αυτοκτονία.

 

 

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η συμβολαιογράφος είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς, ενώ σε βάρος της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και παρακράτησης 500.000 ευρώ από πλειστηριασμούς.

 Μετά το σάλο που προκλήθηκε, η ίδια είχε πει πως «σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις γι' αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

 Η υπόθεση αφορά σε περίπου δέκα πλειστηριασμούς ακινήτων φυσικών και νομικών προσώπων που έγιναν το 2015 από την πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Όπως προκύπτει από την αναφορά που υπέβαλε η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, το ποσό της υπεξαίρεσης υπολογίζεται σε περίπου 500.000 ευρώ και πρόκειται για χρήματα που προέρχονταν από πλειστηριασμούς και θα έπρεπε να κατατεθούν σε διάστημα τριών ημερών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

X