ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο χείλος του γκρεμού και στους -6 βαθμούς πλέον η Βέροια!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο χείλος του γκρεμού και στους -6 βαθμούς πλέον η Βέροια!

Η νέα αφαίρεση βαθμών για την περίπτωση Μπατιόν στέλνει την ομάδα της Ημαθίας πριν από την αποχώρηση στο Πρωτάθλημα

Μετά τον Τομάς και την πρώτη αφαίρεση βαθμών, την Τρίτη επικυρώθηκε και επίσημα η νέα αφαίρεση βαθμών για την περίπτωση του Μπατιόν. Ετσι, η Βέροια είναι οριστικά πλέον στους -6 βαθμούς, άρα πέφτει στους 11 και στην τρίτη περίπτωση προκύπτει αποβολή από το Πρωτάθλημα. Αυτές είναι οι δύο αποφάσεις της διοργανώτριας, που έχουν ήδη κοινοποιηθεί.

 

Η πρώτη απόφαση για Τομάς

 

** Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ:121/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤOMAS GONZALEZ ANTONIO, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

 

Η δεύτερη απόφαση για Μπατιόν

 

** Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ. :  77/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή  ROBERTO MIGUEL BATTION, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

X