ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι εκκρεμότητες, το νέο «αίμα» και το γηπεδικό

Οι εκκρεμότητες, το νέο «αίμα» και το γηπεδικό

Γεμάτη η ατζέντα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο οποίος συνεχίζει την προεργασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα είναι αυτή που έρχεται για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Κατ’ αρχήν σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, η διοίκηση αναμένεται να έχει τις τελικές επαφές με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, των οποίων οι ανανεώσεις εκκρεμούν. Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τη διοίκηση και παραμένουν οι Τάκας, Λιάρας, Κουτζαβασίλης, Νικολαΐδης, Τοπάλ, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ., Σαββίδης, Μπονέρης, Ζυγκερίδης, Γκόλιας. Τυπικό θεωρείται το θέμα της παραμονής των Καρυοφύλλη Βασίλη και Καρυοφύλλη Γιάννη, ενώ προς το παρόν ερωτηματικό αποτελούν οι Μουτεσίδης, Γουναρίδης και Ντιαλό. Συν τοις άλλοις, για τον τελευταίο σημαντική παράμετρο αποτελεί και το τι μέλλει γενέσθαι με την άδεια παραμονής. Παράλληλα, εντός της εβδομάδας είναι προγραμματισμένα και κάποια ραντεβού με μεταγραφικούς στόχους.

 

Η εκθεση Δημητρίου

 

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής Παύλος Δημητρίου έχει ήδη παραδώσει έκθεση στη διοίκηση σε σχέση με τους νεαρούς υπό δοκιμή που συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Οσοι επιλεγούν θα ακολουθήσουν κάποιες προπονήσεις μέσα στον Ιούνιο. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει ήδη μεταφερθεί από τη «Μ» είναι δεδομένη η πρόθεση του συλλόγου για ανανέωση του έμψυχου δυναμικού.

 

Εργασίες στο γήπεδο

 

Επιπλέον σημαντικό ζήτημα για τους Σερραίους αποτελούν και οι εργασίες στο γήπεδο (κατά βάση αναμόρφωση των αποδυτηρίων). Το χρονοδιάγραμμα των έργων σε συνδυασμό με τα εκκρεμή γραφειοκρατικά προαπαιτούμενα προβλέπει έναρξη των εργασιών εντός του Ιουνίου, γεγονός το οποίο εξυπηρετεί τα σχέδια των ανθρώπων του Απόλλωνα, οι οποίοι επιθυμούν οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί ως την έναρξη του Πρωταθλήματος. Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου τρεις μήνες, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ακριβούς τήρησης του χρονοδιαγράμματος το γήπεδο θα είναι έτοιμο με τη σέντρα της νέας σεζόν.

 

***Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport» (2/6)

X