ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εκεί ψηλά στην κορυφή

Εκεί ψηλά στην κορυφή

Ο φίλαθλος κόσμος της Δόξας έχει «ζεσταθεί» μετά τις δύο πρώτες νίκες στο Πρωτάθλημα της Football League.

Στο πρώτο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, παρά την τηλεοπτική κάλυψη. Στο ματς του Αιγινίου σημαντική μερίδα οπαδών βρέθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και αύριο.

 

Ο αντίπαλος είναι «εμπορικός», η ομάδα έχει κάνει 2Χ2 και επιδιώκει να μείνει στην κορυφή και συνάμα είναι ξεκάθαρο ότι ο Γιάννης Μπύρος με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει τα εχέγγυα για Δόξα ανταγωνιστική.

 

Οι άνθρωποι της Δόξας περιμένουν περισσότερους από 5.000 φιλάθλους στο γήπεδο, παρά το ότι για ένα ακόμη εντός έδρας ματς θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Γενικώς, υπάρχει κινητοποίηση.

 

Η ΕΠΣ Δράμας μετέφερε τα παιχνίδια την Κυριακή αντί για το Σάββατο, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος σκέφτεται να κλείσουν πιο νωρίς τα καταστήματα.

 

«Μάχη» για την ενδεκάδα

Στα αγωνιστικά, ο Αγγελος Διγκόζης θέλει «χαμηλά την μπάλα» και πίστη για νίκη. Είναι σημαντικό ότι έχει φορμαρισμένους τους Μπαϊκαρά και Ματσούκα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να υπολογίζει τον Γουνδουλάκη, που θα πάρει θέση βασικού. Ολα συνηγορούν, ότι θα γίνει μάχη για την ενδεκάδα. Ο Διγκόζης γνωρίζει πως έχει να αντιμετωπίσει έναν «πληγωμένο» αντίπαλο και καθοριστικό ρόλο θα παίξει αναμφίβολα το καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, που μπορεί να μεταφέρει την πίεση στον αντίπαλο.

 

Στον αντίποδα, οι απουσίες των Τόμιτς και Σιαλμά δεν προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ. Κι αυτό γιατί η θεσσαλική ομάδα έχει από τα πιο γεμάτα ρόστερ στην κατηγορία και μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην πορεία.

X