ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Εκεί χάθηκε η άνοδος στη Football League»

«Εκεί χάθηκε η άνοδος στη Football League»

Η άποψη του Παύλου Καθάριου για τους λόγους, τους οποίους χάθηκε ο προβιβασμός για την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης

Ο Παύλος Καθάριος επιχείρησε μέσω της «Μetrosport» να εξηγήσει τους λόγους, για τους οποίους ο Νέστος Χρυσούπολης έχασε εντέλει την άνοδο στη Football League.

 

Ο ίδιος βέβαια ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης για τους τελευταίους δύο μήνες, αφού είχε κάνει επέμβαση στην κλείδα.

 

 

«Οι απουσίες και το ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου»

 

 

Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ είχε μπει απλά μόνο αποστολή στο τελευταίο ματς με τον Π.Ο. Τρίγλιας, δίχως ωστόσο να αγωνιστεί στον επαναληπτικό της Χρυσούπολης. «Στο δεύτερο παιχνίδι φάνηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Τρίγλιας», είπε αρχικά και συνέχισε.

 

«Δυστυχώς είχαμε απώλειες στα παιχνίδια από το ματς της Καβάλας και έπειτα. Ηταν σημαντικές οι απουσίες, οι οποίες επηρέασαν αγωνιστικά. Επαιξε σημαντικό ρόλο επίσης η απώλεια του Πρωταθλήματος. Μας στοίχισε το ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και το γκολ, το οποίο δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις (2-2).

 

Αποδείχθηκε ότι ήταν μεγάλο πλήγμα. Από εκείνο το ματς και μετά άλλαξαν πολλά πράγματα. Λειτούργησε ανασταλτικά στην ψυχολογία και γενικότερα σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ έκαναν την προσπάθεια τους για ανασύνταξη δυνάμεων.

 

Κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά στο τέλος μείναμε με την πίκρα και την απογοήτευση», ήταν τα λόγια του Καθάριου. Είναι σίγουρο ότι πλέον στην ομάδα του Νέστου αναμένονται εξελίξεις...

X