ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Έκανε την εμφάνιση της η γυναίκα που έδινε φαγητό στον νεαρό Ρονάλντο

Έκανε την εμφάνιση της η γυναίκα που έδινε φαγητό στον νεαρό Ρονάλντο

Βρήκε ανταπόκριση η έκκληση που έκανε ο Πορτογάλος για να βρεθούν οι γυναίκες που του έδιναν δωρεάν μπέργκερ, όταν ακόμη αγωνιζόταν στις ακαδημίες

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ταστσόγλου

 

Στην πρόσφατη συγκινητική συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δηλώσει πως όταν ήταν ακόμη στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δέχονταν βοήθεια από τρεις γυναίκες που του έδιναν δωρεάν μπέργκερ και φυσικά τις ευχαρήστησε και τις κάλεσε να κάνουν την εμφάνιση τους.

 

 

Στην έκκληση του Πορτογάλου σταρ απάντησε η μια από τις τρείς γυναίκες η Πάουλα Λέκα συγκεκριμένα, η οποία εμφανίστηκε στο πορτογαλικό ραδιόφωνο Renascensa και κατάφερε να συγκινήσει με τα λόγια της.

 

«Εμφανίζονταν τα παιδιά στο κατάστημα και όταν έμεναν μπέργκερ τους τα δίναμε. Το ένα από τ' αγόρια ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μάλλον ήταν ο πιο ταπεινός.

 

Αυτό γινόταν κάθε βράδυ. Ακόμα γελάω. Το έχω πει στον γιο μου, όμως δεν με πίστευε διότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μητέρα του έδινε μπέργκερ στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σύζυγός μου ερχόταν να με πάρει από τη δουλειά και τον είχε δει επίσης. Όλο αυτό δείχνει την ανθρωπιά τον Ρονάλντο. Θα δεχτώ την πρόσκληση του και θα τον ευχαριστήσω» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Λέκα.

X