ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εγινε συνάντηση με Τσαϊρέλη, που ζήτησε μέρος των δεδουλευμένων

Εγινε συνάντηση με Τσαϊρέλη, που ζήτησε μέρος των δεδουλευμένων

Μια από τις αποφάσεις του συμβουλίου της Τρίτης ήταν να γίνει άμεσα νέα επαφή με παίκτες που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν

Μια από τις αποφάσεις του συμβουλίου της Τρίτης ήταν να γίνει άμεσα νέα επαφή με παίκτες που έχουν συμβόλαιο για την  επόμενη σεζόν, όπως ο Βασίλης Καββαδάς και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν προς αυτούς.

 

Το ζήτημα του Μιχάλη Τσαϊρέλη και του Βασίλη Καββαδά όμως «κολλάει» στις εγγυήσεις. Ο πρώτος συναντήθηκε χθες με τον Μάνο Λάσκαρη με σκοπό να συζητηθεί τι θα γίνει με τα χρήματα που οφείλονται από προηγούμενη σεζόν, όσο και για τις εγγυήσεις της επόμενης . Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ ξεκαθάρισε πως θέλει άμεσα ένα μέρος των δεδουλευμένων, που του οφείλονται, για να είναι κανονικά παρών στην έναρξη της προετοιμασίας. Η συνάντηση ουσιαστικά οδήγησε σε αδιέξοδο και μένει να φανεί τι μπορεί να γίνει από τη μεριά της διοίκησης, για να βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες, αλλά πρέπει να λυθεί άμεσα. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως θα επιδιωχθεί άμεσα επαφή  και με τη μεριά του Βασίλη Καββαδά.

 

Συνεχείς επαφές του Γιαννάκη

 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης από τη δική του μεριά έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη και πέρασε όλη την ημέρα στο Αλεξάνδρειο. Ο «Δράκος» είχε αλλεπάλληλες επαφές με τον Μάνο Λάσκαρη, αλλά και τον Σάββα Καμπερίδη, ώστε να τρέξουν όλα τα ζητήματα. Προετοιμασία, μεταγραφές, στελέχωση τεχνικού τιμ και πολλά άλλα. Επίσης, ο Αρης και ο Γιάννης Αθηναίου βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεών τους. Υπάρχει συμφωνία, η οποία θα πρέπει να αποτυπωθεί και εγγράφως, για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί ο παίκτης. Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως ο Ελληνας γκαρντ θα επιστρέψει στο Παλέ, αλλά μόνο με τις κατάλληλες εγγυήσεις. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές.

X