ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ευκαιρία εξιλέωσης απέναντι στον κόσμο του Ηρακλή» (audio)

«Ευκαιρία εξιλέωσης απέναντι στον κόσμο του Ηρακλή» (audio)

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους φιλάθλους του Ηρακλή μέσω του Metropolis 95.5

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή μίλησε για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και έδωσε, παράλληλα, μια μεγάλη υπόσχεση στον κόσμο του Γηραιού.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να έχω φορέσει τη φανέλα και των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Μετά από 12 χρόνια επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη και πολύ διαφορετικά. Ήρθα 19 ετών αμούστακο παιδί και, πλέον, επιστρέφω οικογενειάρχης με γυναίκα και παιδί. Είχα αποφασίσει πως δεν θα φύγω από την Αθήνα, γι’ αυτό και απέρριψα προτάσεις εκτός Αθηνών. Όμως, το πρότζεκτ του Ηρακλή μου κίνησε το ενδιαφέρον και την περιέργεια. Γιατί, όπως και να το κάνεις, ο Ηρακλής έχει μεγάλη ιστορία και ήταν πρόκληση για μένα να βάλω το λιθαράκι μου για να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που αξίζει».

 

Για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή: «Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήταν το νούμερο 1 κεφάλαιο στην απόφασή μου. Γνωρίζει πολύ καλά ο κόσμος τη σχέση μας. Είχα πει ότι είναι ο μπασκετικός μου πατέρας και κάτι παραπάνω. Πανηγυρίσαμε επιτυχίες, είχαμε άψογη συνεργασία και ξέρει πώς θα με αξιοποιήσει».

 

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Θα έχω την ευκαιρία εξιλέωσης απέναντι στον κόσμο γιατί έγιναν πολλά με δική μου ευθύνη. Κατά καιρούς τους έχω πικράνει, επειδή όταν παίζω παθιάζομαι. Φτάνω στο τέλος της καριέρας μου και θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι και όχι με αντιπάθειες και έχθρες. Με τον κόσμο έχουν γίνει διάφορα στο παρελθόν και πλέον μου δίνεται η ευκαιρία να τους δώσω χαρές με την ομάδα που αγαπούν. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που αξίζει».

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

 

X