ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εφυγε δίχως συμφωνία ο Τομ Παπαδόπουλος

Εφυγε δίχως συμφωνία ο Τομ Παπαδόπουλος

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος δεν κατέβαλε το ποσό της προκαταβολής που απαιτούνταν

Αυτό το οποίο λίγο-πολύ ανέμεναν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, εντός Ηρακλή συνέβη τη χθεσινή ημέρα. Η προθεσμία που είχε λάβει από τους κυανόλευκους φορείς ο Θανάσης Παπαδόπουλος για να φέρει ενώπιόν τους απτή απόδειξη-ήτοι δηλαδή την καταβολή προκαταβολής 200.000 ευρώ- της συμφωνίας του με τον Αχιλλέα Μπέο για την αγορά του ΑΦΜ του Βόλου έληξε δίχως αποτέλεσμα.

 

Ο 63χρονος επιχειρηματίας αναχώρησε τα ξημερώματα για τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ χωρίς να κλείσει τη συμφωνία με τον δήμαρχο Βόλου. Τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι, μιας και ο ίδιος συνεχίζει να λέει ότι το… deal είναι τελειωμένο και το μόνο που απομένει είναι η συγκέντρωση του ποσού. Του πιο σημαντικού δηλαδή κομματιού μίας τέτοιας συμφωνίας…

 

Ο κ. Παπαδόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με ανθρώπους του Ηρακλή τους διεμήνυσε ότι έχει διασφαλισμένο ένα ποσό 50.000 ευρώ για τη συμφωνία και ότι το υπόλοιπο απαιτητό ποσό μπορούν να το βάλουν επιφανείς παράγοντες της ομάδας. Οπως του είχαν πει στη συνάντηση του Κατσάνειου οι παρευρισκόμενοι και ουσιαστικά κάλεσε να γίνει από τον κόσμο και όχι μόνο ο Φάνης Τουτζιάρης μιλώντας στο Metropolis 95,5.

 

Εξ ου και η φημολογία που αναπτύχθηκε έντονα χθες για εντατικοποίηση των προσπαθειών από την πλευρά των παραγόντων του Ηρακλή έτσι ώστε να συγκεντρωθεί αρχικά αυτό το ποσό. Χωρίς ωστόσο τον νυν μεγαλομέτοχο του Ηρακλή στην… εξίσωση.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X