ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Έδωσε το ΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, ανακοινώνεται ο Ελ Καντουρί

Έδωσε το ΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, ανακοινώνεται ο Ελ Καντουρί

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ, αφού ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το «πράσινο φως».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε την οριστική έγκρισή του για την απόκτηση του Μαροκινού άσου Ομάρ Ελ Καντουρί στην καθοριστική σύσκεψη που έκανε με τους Μίχελ και Λουτσέσκου, πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ με προορισμό την Λειβαδιά.

 

Ο Ιβάν άκουσε από τους συνεργάτες του, να του αναφέρουν όλα τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης και συμφώνησε να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή, από την στιγμή δε, όπου και ο προπονητής είναι θετικός στην έλευση του. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι χθες το βράδυ, ακόμη και σήμερα (απέμεναν ορισμένες τυπικές διαδικαστικές λεπτομέρειες) είναι πιθανό να ανακοινωθεί η οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Έμπολι για τον Μαροκινό. Ο Δικέφαλος αναμένεται να δώσει το ποσό του 1,3 εκατομμύρια ευρώ στην Έμπολι για να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη, ενώ ο Ελ Καντουρί θα εισπράξει ετησίως ένα ποσό, το οποίο προσδιορίζεται στις 800 χιλιάδες ευρώ. Το συμβόλαιο του Μαροκινού θα είναι τετραετούς διάρκειας.

 

Ο παίκτης έχει βελγικό διαβατήριο στην κατοχή του, αυτό σημαίνει πως μπορεί να αγωνιστεί και ως κοινοτικός. Θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Ηδη από το Σάββατο (19/08) ο Γιώργος Σαββίδης, γιός του μεγαλομετόχου προϊδέασε για την οριστική συμφωνία για τον Ελ Καντουρί με σχετική ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα. 

 

Ο ίδιος ο παίκτης αδημονεί να ενσωματωθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ το συντομότερο δυνατό και αυτό θα γίνει λογικά από τη Δευτέρα (21/08).

X