ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εδειξε μεγάλες δυνατότητες ο Αρης, όμως, χρειάζεται άμεσα προπονητή

Εδειξε μεγάλες δυνατότητες ο Αρης, όμως, χρειάζεται άμεσα προπονητή

Ο Αρης έδειξε δυνατότητες οι οποίες μπορούν να τον κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο, στην διεκδίκηση υψηλών στόχων - Γράφει ο Δημήτρης Κανελλάκης

Η σαρωτική νίκη του Αρη επί του ΠΑΟ, σίγουρα δικαίωσε όσους υποστήριζαν ότι οι «κίτρινοι» είναι για πολύ περισσότερα πράγματα απ’ αυτά που παρουσίασαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

 

Επίσης, δικαίωσε και την επιλογή να μην βιαστεί η διοίκηση και να φέρει άμεσα προπονητή για να αντικαταστήσει τον Παντελίδη.

 

Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ο θρίαμβος κόντρα στον ΠΑΟ δίνει το δικαίωμα στον μεγαλομέτοχο και στον Χαριστέα να αισθάνονται ότι καλά έκαναν που δεν μπήκαν στη λογική να φέρουν άρον-άρον προπονητή, χωρίς να είναι απολύτως σίγουροι πως πληροί τα κριτήρια που θέτουν.

 

Παρόλα αυτά, το θέμα του προπονητή δεν θα πρέπει να συναρτάται με το αν νίκησε με άνεση τον ΠΑΟ ο Αρης, ούτε με το αν κρίνουν οι «κίτρινοι» πως και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Τερζή θα έχουν στον πάγκο τους.

 

Από την στιγμή που δεν σκοπεύουν να κρατήσουν τον Τερζή για το υπόλοιπο της σεζόν και έχουν αποφασίσει να πάρουν ξένο προπονητή, θα πρέπει να το κάνουν το ταχύτερο δυνατό.

 

Κι αυτό διότι, αργά ή γρήγορα, η διατήρηση μιας μεταβατικής κατάστασης, θα έχει συνέπειες. Αρνητικές συνέπειες…

 

Ο Αρης την Κυριακή έδειξε δυνατότητες οι οποίες μπορούν να τον κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο, στην διεκδίκηση υψηλών στόχων. Εδειξε ότι αυτό που λέγεται για την ποιότητα του ρόστερ του και τις ικανότητες συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του, εφόσον τις ξεδιπλώνουν στο γήπεδο, δεν είναι υπερβολικό.

 

Ωστόσο, η διαχείριση αυτού του ρόστερ πρέπει να γίνεται από τον κατάλληλο προπονητή. Κι ο Αρης δεν τον έχει, καθώς θεωρεί ότι ο Τερζής δεν είναι αυτός που μπορεί να κάνει την δουλειά.

 

Αρα, είναι μείζον θέμα ο ερχομός του νέου προπονητή. Ειδικά επειδή θα είναι ξένος και θα χρειαστεί χρόνο για να καταλάβει πού βρίσκεται, ποια είναι η λειτουργία της ομάδας που θα αναλάβει, ποια είναι τα δεδομένα του πρωταθλήματος στο οποίο παίζει η ομάδα.

 

Οπότε, ανεξάρτητα με το αν έχει ήδη αποφασιστεί την Κυριακή να καθίσει και πάλι στον πάγκο ο Τερζής, ο Αρης δεν θα πρέπει να χάσει και αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να βρει τον νέο του προπονητή, να τον έχει την Κυριακή στην Τούμπα για να δει το ντέρμπι κι από την Δευτέρα να πιάσει δουλειά.

 

Αυτό είναι, νομίζω, το λογικό…

X