ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Εχουμε συμφωνήσει με τον Αρη αλλά δεν ήρθαν στην Τουρκία!» (audio)

«Εχουμε συμφωνήσει με τον Αρη αλλά δεν ήρθαν στην Τουρκία!» (audio)

Ο Τανιέλ Γιλμάζ φιλοξενήθηκε στο Μετρόπολις 95,5 και μίλησε για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και τους λόγους που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος των Τούρκων επενδυτών, Τανιέλ Γιλμάζ, και μίλησε για τις υπογραφές που δεν έχουν πέσει ακόμη, τις λεπτομέρειες της συμφωνίας αλλά και τους λόγους που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η συμφωνία.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το αν θα υπογραφεί κάτι με την ΚΑΕ, την ΠΑΕ ή τον ΑΣ: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες για τον Αρη και με αυτόν τον τρόπο να αναπτυχθούν οι σχέσεις των δύο χωρών. Υπάρχει μια διαδικασία που τρέχει, έχουμε συμφωνήσει αλλά περιμέναμε να έρθουν στην Τουρκία όμως αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Είναι μια ευρύτερη συνεργασία σε οικονομικό, πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο. Πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα υπογράψουμε».

 

Για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας: «Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω το Business plan, μιλάμε για συνεργασία 3,4 και 5 χρόνων. Η συμφωνία περιλαμβάνει χορηγικό πρόγραμμα και εμπορική συνεργασία, οι εταιρείες είναι έτοιμες και περιμένουν τον Αρη. Ο κ.Κολοβέτσιος έκανε τρομερά πράγματα για να γίνει αυτή η συνεργασία. Yπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να επικυρωθεί η συμφωνία, με ενδιαφέρει να έχει αξία το πρότζεκτ».

 

Ακούστε όσα είπε ο Τανιέλ Γιλμάζ στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

X