ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εχω διπλά σήμερα, με αποδόσεις… σκέτη πρόκληση

Εχω διπλά σήμερα, με αποδόσεις… σκέτη πρόκληση

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Μιχάλη Βραζιλιάνου για τους σημερινούς αγώνες

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Ευτυχώς ή δυστυχώς, η λέξη φιλότιμο δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα.

 

Το θέμα βέβαια είναι να έχει το φιλότιμο έτσι δεν είναι; Διότι πολύ απλά, επειδή και Έλληνας να είσαι, εύκολο είναι να μην έχεις το ρημάδι το φιλότιμο. Δείτε δηλαδή όλους τους πολιτικούς μας (τους περισσότερους έστω…) τα τελευταία 25 χρόνια. Την λέξη αυτή δεν την είχαν συμπεριλάβει ποτέ στο λεξιλόγιό τους πόσω μάλλον δε στην συνείδησή τους.

 

Εν πάση περιπτώσει. Ας αφήσουμε στην άκρη την… σωρεία παραιτήσεων από τα φιλότιμα ελληνικά στελέχη μας κι’ ας περάσουμε λίγο και στο στοιχηματικό κουπόνι μας. Κουπόνι στο οποίο ξεχωρίζουν φυσικά οι αγώνες για το Champions και το Europa League, εδώ όπου προσέξτε, αρκετά από τα φαβορί κρύβουν πίσω από τις χαμηλές αποδόσεις τους αρκετούς κινδύνους.

 

Λοιπόν, αφού πω ότι στον αντίποδα έχουμε ορισμένα καλά φαβορί αλλά και αρκετές πιθανές ισοπαλίες, ενώ στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων επίσης υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, ας αρχίσουμε το σημερινό στοιχηματικό μυθιστόρημα μας με τα φαβορί και με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας, από αυτά, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, έχω επιλέξει τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

 

Πιουνίκ Ερεβάν (με κάλυψη στην ισοπαλία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (με κάλυψη στο «Χ» και εδώ…), Σερίφ Τιρασπόλ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ (εξαιρετική η απόδοση εδώ στο διπλό αλλά προσοχή, προκρίνεται ακόμη κι’ αν χάσει  με… 4-0…), Βίκινγκ (αξίζει το ρίσκο), Χάλμσταντ (εννοείται πως με τους Νορβηγο-Σουηδούς προσέχουμε πολύ τα πονταρίσματά  μας…), Σπάρτακ Τρνάβα (εξαιρετική και συνάμα προκλητική η απόδοση στον άσο της…), Ζάμαλεκ (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Σπορ Ροζάριο (λουκούμι η απόδοση στο διπλό της…), Χόρχε Βίλστερμαν, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (με μία απλή κάλυψη στο «Χ» εδώ  εφόσον ποντάρετε τον  άσο με  κάνα μέτριο προς καλό ποντάρισμα…) και τέλος, Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε *.

 

Τips:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1: Ας μπούμε στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων τώρα, εδώ όπου τα πολλά γκολ, για μια ακόμη φορά, έχουν τον πρώτο λόγο… Με  τον τομέα των «Ν/ όμως θα ανοίξω τον στοιχηματικό χορό μας, ένα γκρουπ ιδιαίτερα φτωχό αυτό και από εδώ, σημειώστε τις περιπτώσεις των ΤΣΣΚΑ Μόσχας  (με 0-1 και 0-0 σκορ), Σερίφ  Τιρασπόλ (με 1-0 και 2-0 σκορ), Φιγκεϊρένσε  (με 1-0 και 0-0 σκορ) και μετά  τα μεσάνυχτα  πλέον, Σπορτ Χουανκάγιο, με 0-0 εκεί για τελικό αποτέλεσμα όπερ πάει να πει ότι αξίζει και μία προσπάθεια στο Νο-Goal…

 

Προτάσεις:

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ                                            G/G

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΓΚ. – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ                                            1(Χ)

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ  ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΡΑΜΠΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ              1

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε… Ενδεικτικά, με 20 ευρώ στον άσο της και 07 στην κάλυψη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4)

ΚΡΙΛΙΑ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ                                                 2

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ                                            1

ΑΓΙΑΚΟΥΤΣΟ – ΣΠΟΡ ΡΟΖΑΡΙΟ                                          2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΓΚ. – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ                                            1

Τέσσερα μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4 σημεία, σύνολο 5 στήλες… Ενδεικτικά, με 3,00 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4)

ΑΛ ΙΤΤΙΧΑΝΤ ΑΛ ΣΑΚΑΝΤΑΡΙ – ΑΛ ΜΟΚΑΒΛΟΥΝ ΑΛ ΑΡΑΜΠ    Χ

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ-ΣΙΒΑ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ                         2

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΛΕΓΚΙΑ Β.                                          1

ΛΕΪΚΝΙΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΦΡΑΜ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ                               Χ

Τέσσερα μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4 σημεία, σύνολο 5 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,50 ευρώ τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2: Σε ό,τι αφορά στα «G/G» δε, μου αρέσουν οι Ντινάμο Ζάγκρεμπ (με 1-2 και… 2-1 σκορ), Βίκινγκ (με 1-2 και 1-1 σκορ), Χάλμσταντ (με 2-1 και 2-2 σκορ), Λέικνιρ Ρέικιαβικ (με 1-1 σκορ), Σπορ  Ροζάριο (με 1-2 και 1-1 σκορ, εκεί όπου ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει βγει φαβορί η Αγιακούτσο…) και νωρίς το πρωί πλέον, με την δροσούλα, Ουνιβεριστάριο Ντεπόρτες, με 1-1 εκεί για τελικό σκορ.

Εκπλήξεις ε;; Μόλις δύο έχω, το «Χ» της Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ και το «Χ» της Σπορτ Μπόις, παιχνίδια αμφότερα για το επικίνδυνο πρωτάθλημα του Περού…

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (31/7)

 

X