ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Άγγελος Διγκόζης

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Άγγελος Διγκόζης

Παράπονα του τεχνικού της Δόξας Δράμας, Άγγελου Διγκόζη για τις αποφάσεις του Σερραίου ρέφερι, Τζουμαλάκη.

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης.

 

«Είμαι όντως στεναχωρημένος αλλά με την απόδοση που είχε ο διαιτητής. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς είδατε αυτό που έγινε. Υπήρχαν πολλές φάσεις που ελέγχεται ο διαιτητής για τις αποφάσεις του. Τα παιδιά είχαν υπομονή, βγάλαμε φάσες. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό, ειδικά στο τέλος με την φάση του Λίτσκα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Καλλιθέα την άλλη εβδομάδα. Είναι «μαραθώνιος» το πρωτάθλημα και χρειάζεται αντοχές».

 

Για τις απώλειες των Γουνδουλάκη (έμεινε εκτός αποστολής) και Κάσες (έγινε αναγκαστική αλλαγή) τόνισε: «Στηριζόμαστε σε όλα τα παιδιά. Αυτοί που έπαιξαν αναπλήρωσαν το κενό και τους Κάσες και του Γουνδουλάκη. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή είναι η δική μας ομάδας. Αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε..», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της ΕΡΤ-3.

 

Από την πλευρά του ο προπονητής των Θεσσαλών, Σωτήρης Αντωνίου είπε: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Πήραμε έναν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Αυτός ο πόντος μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια αλλά επαναλαμβάνω, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η ομάδα των Τρικάλων».

X