ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Έχει μέλλον η Εθνική, θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα»

«Έχει μέλλον η Εθνική, θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα»

Την άποψη πως η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα είναι σε θέση τα επόμενα χρόνια να φτάσει σε επιτυχίες τα επόμενα χρόνια εξέφρασε ο Λευτέρης Κακιούσης.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Κακιούσης και σχολίασε την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και τις ευθύνες του Θανάση Σκουρτόπουλου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη δήλωση Σκουρτόπουλου πως αναλαμβάνει την ευθύνη: «Είναι μια ξεκάθαρη τοποθέτηση, θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο γι' αυτήν την κατάληξη και αναλαμβάνει την ευθύνη. Προφανώς αυτό σημαίνει ότι μαζί με την Ομοσπονδία θα εξετάσουν το ενδεχόμενο συεμνργασίας και τα επόμενα χρόνια και η Ομοσπονδία θα αποφασίσει. Αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ».

 

Για την παρουσία της Εθνικής στο Παγκόσμιο: «Είμαστε λαός που αγαπάμε τη νίκη. Με ένα άσχημο αποτέλεσμα δημιουργείται άσχημο κλίμα και ψάχνουμε να βρούμε τους υπεύθυνους για να δημιουργήσουμε καταστάσεις. Έχει μέλλον και ταλέντο αυτή η Εθνική ομάδα. Έχει έναν σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς που μπορεί να ενθαρρύνει και νέα παιδιά να μπουν στο χώρο. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα αποτελέσματα».

 

Για το αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Βλέποντας τα φιλικά είχα πει ότι έχουμε μιαφανταστική ομάδα αλλά πρέπει να παίξει πιο επαγγελματικά αναζητώντας την νίκη και αφήνονταςστην άκρη το σόου. Αυτό κάποια στιγμή το βρήκαμε μπροστά μας όταν παίξαμε με ομάδες που έχουν στόχο και ξέρουν τι ζητούν, όπως στο φιλικό με τη Σερβία. Λόγω του Γιάννη Αντετοκούνμπο παρασύρθηκε και υπόλοιπη ομάδα σε ένα σόου και χάσαμε τη λεπτομέρεια. Στο ματς με τη Τσεχία, ασχέτως αποτελέσματος, παίξαμε πολύ καλά και έτσι θα έπρεπε να παίξουμε και στα υπόλοιπα ματς».

 

Ακούστε όσα είπε ο Λευτέρης Κακιούσης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X