ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Έχει λαμπρό μέλλον ο Άρης, ξέρει ποδόσφαιρο ο Καρυπίδης»

«Έχει λαμπρό μέλλον ο Άρης, ξέρει ποδόσφαιρο ο Καρυπίδης»

Όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 ο έμπειρος τεχνικός της Δόξας Δράμας, Δημήτρης Σπανός

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Σπανός και μίλησε για την πορεία της Δόξας, αλλά και για τον Άρη που στην επιστροφή του στη Super League κέρδισε το εισιτήριο της Ευρώπης μετά από οκτώ χρόνια.

 

Παράλληλα, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει για τη νέα σεζόν ο Άρης για να πετύχει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θόδωρο Καρυπίδη.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Ο στόχος επετεύχθη. Σίγουρα με άλλους στόχους ξεκινήσαμε, άλλοι προέκυψαν, όμως τέλος καλό, όλα καλά.

 

Για το μέλλον του στη Δόξα:

«Περιμένουμε τις αποφάσεις από τον κ. Μπύρο για να δούμε τι θα γίνει με τη νέα σεζόν».

 

Για την αναδιάρθρωση:

«Με τη Super League 2 αλλάζουν τα δεδομένα και πλέον οι ομάδες θα έχουν περισσότερα έσοδα. Να φτάσουμε στο επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας. Το Πρωτάθλημα μέχρι σήμερα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ήταν γεμάτο πονηριά και καχυποψία. Βλέπουμε κάποια μεγάλα σκορ και το μυαλό μας πάει στο ύποπτο, ενώ κάποιο αντίστοιχο που συμβαίνει στην Αγγλία μιλάμε για ματσάρα».

 

Για την επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη:

«Οι άνθρωποι του Άρη πήραν το ρίσκο και πέτυχαν. Έχει λαμπρό μέλλον η ομάδα και ειδικά αν μπει στους ομίλους του Europa League. Όλοι θα μιλάνε ξανά για τον σύλλογο. Πάντως, για να κάνεις μία καλή ομάδα θα πρέπει να διατηρείς τον βασικό κορμό. Ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες και αν γίνουν 3-4 ακόμα προσθήκες ο σύλλογος θα είναι πιο δυνατός για τη νέα σεζόν».

 

«Ο κόσμος του Άρη έχει δει πράγματα και θαύματα. Ένα βασικό συστατιστικό για να πετύχει η ομάδα είναι να μην βγάζει ενθουσιαμό. Αυτό είναι μόνο για τον κόσμο και για κανέναν άλλο. Οι άνθρωποι της διοίκησης να μιλούν μόνο με πράξεις. Όλοι στον σύλλογο είχαν σώας τα φρένας. Από τα λάθη σου μαθαίνεις κι αυτό φάνηκε».

 

Για τον Καρυπίδη:

«Ξέρει μπάλα ο Καρυπίδης κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν λέμε ξέρει μπάλα δεν σημαίνει ότι μπλέκει και στα πόδια του προπονητή».

X