ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εχει «κόλλημα» με τη σουηδική αγορά ο Αρης

Εχει «κόλλημα» με τη σουηδική αγορά ο Αρης

Η Σκανδιναβία δεν έχει βγει από το μυαλό των “κιτρινόμαυρων” και μεταξύ των παικτών, που ενδιαφέρουν ακόμη, είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Ανοιχτές είναι, όπως φαίνεται, κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις οι οποίες δεν προχώρησαν τον Ιανουάριο και έχουν επίκεντρο την αγορά της Σουηδίας. Τουλάχιστον, αυτό ισχύει στην παρούσα φάση και ο παίκτης που εξακολουθεί να αρέσει στους “κιτρινόμαυρους” δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.


Ο ποδοσφαιριστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης πολιορκήθηκε από τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο η μετακίνησε χάλασε για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους. Είναι γνωστή η δέσμευση του Σουηδού με την ομάδα του (ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2019), η οποία ζητούσε και σημαντικό ποσό για να τον αφήσει να μετακομίσει στο “Κλ. Βικελίδης”. Επίσης, εκείνη τη χρονική περίοδο, δηλαδή του Ιανουαρίου, ο Σούντγκρεν υπολογιζόταν από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας από τη Στοκχόλμη, ενώ υπήρχε η πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League, καθώς η ομάδα του “εξασφάλισε”, τελικά, θέση στα προκριματικά της διοργάνωσης.

 

Πλέον, και όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, δεν αποκλείεται οι “κιτρινόμαυροι” να χτυπήσουν την πόρτα της ΑΙΚ, όσο και του 29χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική προεργασία. Η Α’ κατηγορία του σουηδικού Πρωταθλήματος ξεκινά στις 31 Μαρτίου, ενώ υπάρχει διακοπή από τις 2 έως τις 30 Ιουνίου.

 

Δεν είναι κρυφό ότι ο Σούντγκρεν αρέσει στα στελέχη, που επωμίζονται τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Το παράδειγμα του Λάρσον και η επιτυχία της μεταγραφής πιστώνεται στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος εκτιμά… δεόντως τη σουηδική αγορά και ίσως να είναι παραπάνω από θετικός στην προοπτική Σούντγκρεν ή και άλλου συμπατριώτη του. Το ερώτημα, που τίθεται όμως είναι συγκεκριμένο. Εφόσον, ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο, αξίζει να μπουν οι “κιτρινόμαυροι” σε διαδικασία παζαριού; Γι’ αυτό επισημαίνουμε ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου και από ανθρώπους, οι οποίοι είναι σε θέση να προασπίσουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ.


*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/3)

X