ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εχει καλά Χ η Γαλλία, αξίζει στο διπλό η Βίσλα Πλοκ

Εχει καλά Χ η Γαλλία, αξίζει στο διπλό η Βίσλα Πλοκ

Θα την εμπιστευτώ την Μονάρκας στην κόντρα της με την απογοητευτική φέτος Ατλας και ο άσος της προσέξτε, φέρει ικανοποιητική απόδοση…

 

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Πάει, κούνησε μαντίλι και το μεσοβδόμαδο κουπόνι, με ένα πρόγραμμα περίεργο, έως και ύπουλο θα έλεγα, με πολλές αναμετρήσεις για τον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και πρωταθλήματα β’, ακόμη και γ’ διαλογής…

Ελπίζω να τα πήγατε καλά οι περισσότεροι, να βγάλατε ένα χαρτζιλίκι -ή έστω ο… κουβάς σας να μην χρειάστηκε να δουλέψει πολύ- αλλά πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο νέο, στο μεγάλο κουπόνι που ξετυλίγεται μπροστά μας το οποίο παρεμπιπτόντως, προσφέρει μπόλικο υλικό προς εκμετάλλευση. Αρκεί εμείς βέβαια να είμαστε καλά διαβασμένοι και φυσικά, να έχουμε το ένστικτό μας στην πρώτη γραμμή. Ένστικτο πάντως το οποίο πρέπει να είναι σε… φόρμα διότι από σήμερα κιόλας αρχίζουν τα δύσκολα διότι ναι μεν υπάρχουν αρκετές καλές ευκαιρίες όμως, στον αντίποδα, όσο εύκολο φαντάζει να πάρουμε ένα καλό κέρδος, τόσο εύκολο είναι να πάρουμε… εμπειρίες και μόνο.

Ας μπούμε όμως στο παιχνίδι, πολλά είπαμε κι’ ας αρχίσουμε με τα φαβορί εδώ όπου άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν αυτά ή όχι, έχω επιλέξει τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

Αλ-Μασρί (θέλει οπωσδήποτε κάλυψη στο «Χ» ο άσος της προσέξτε), Ανζί Μαχατσκάλα (αξίζει η προσπάθεια εδώ …), Ιστρα 1961, Βίσλα Πλοκ (εξαιρετική η απόδοση στο διπλό…), Ντινάμο Δρέσδης, Νις, Μπρεστ *, Σατορού *, Ροντέζ Αβεριόν (με κάλυψη στο «Χ»), Φόλενταμ *, Νέοι Αλκμααρ (προκλητική η απόδοση στο διπλό…), Ναϊμέγκεν (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Μποέμιανς 1905, Γκλάντμπαχ (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Ζαγκλέμπιε (με ρίσκο), Λανούς (δύσκολη η αποστολή μας αλλά αξίζει το κόπο…), Τιχουάνα * και τέλος, Μονάρκας *.

Όπως αντιλαμβάνεστε σημεία από τον τομέα των φαβορί υπάρχουν και  αυτά μάλιστα είναι μπόλικα αλλά ο δείκτης επικινδυνότητας εδώ, απλά χτυπάει ταβάνι… Ηρεμα λοιπόν, απαγορεύονται δια ροπάλου τα ξανοίγματα.

 

Τips :

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1 : Ας μπούμε στον τομέα και των ειδικών στοιχημάτων τώρα, εδώ όπου τα πολλά γκολ, εννοείται πως έχουν τον πρώτο λόγο. Με τα Under όμως αρχίζω και από εδώ, σημειώστε τις περιπτώσεις των Ανζί  Μαχατσκάλα (με 1-0 και 0-0 σκορ), Κλερμόν (με 1-1 και 0-0 σκορ), Λαβάλ (με 0-0 και 1-1 σκορ), Μπεζιέρ (επίσης με 0-0 και 1-1 σκορ), Γκλάντμπαχ, Κολόν Σάντα Φε (με 0-0 και 1-1 σκορ) και Μονάρκας μετά, με 2-0 εκεί σκορ.

Σε ό,τι αφορά στα Ν/G δε, γκρουπ ιδιαίτερα φτωχό αυτό παρεμπιπτόντως, σημειώστε την Ανζί Μαχατσκάλα και την Μονάρκας…

 

Προτάσεις:

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ  - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ G/G

ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ        1 - OVER

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ  ΦΕ – ΟΥΡΑΚΑΝ      UNDER

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Β-Βάρεν Ναγκασάκι και ένα με το Over της. Ενδεικτικά, με 13 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 ευρώ).

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-7)

ΠΕΤΡΟΖΕΤ  - ΜΙΣΤ ΛΕΛ ΜΑΚΑΣΑ     Χ

ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΛΑΝΣ    Χ

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΡΕΜΣ     Χ

ΣΑΤΟΡΟΥ – ΝΑΝΣΙ    1

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΟΡΛΕΑΝ         Χ

ΠΟ – ΛΑΒΑΛ   Χ

ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ – ΛΕΣ ΧΕΡΜΠΙΕΡΣ       Χ

Επτά μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-7 σημεία, σύνολο 57 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-6-7)

ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ – ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ  2

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ      Χ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1

ΜΠΟΥΛΟΝ – ΚΟΝΚΑΡΝΟ      Χ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΜΠΕΖΙΕΡ   Χ

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΛΑΝΟΥΣ        2

ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΑΤΛΑΣ 1

Επτά μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-6-7 σημεία, σύνολο 43 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 ευρώ τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2 : Από G/G μεριά τέλος, ξεχώρισα τις Μέλμπουρν Σίτι, Πετροζέτ (με 1-1 και 2-2 σκορ), Καϊζερσλάουτερν (με 1-1 σκορ), Αζαξιό (με 1-2 και 1-1 σκορ), Σοσό (με 2-1 και 1-1 σκορ), Αβράνς (με 1-1 και 2-1 σκορ), Δουνκέρκη (με 1-1 σκορ), Ρόντα (με 1-1 και 2-2 σκορ), Αλμίρε Σίτι (με 2-2 σκορ), Ντόρντρεχτ (επίσης με 2-2 σκορ), Ος (με 2-2 και 2-1 σκορ), Φόλενταμ (με 3-1 σκορ), Νέοι Αλκμααρ (με 1-2 σκορ), Ζαγκλέμπιε (με 2-1 και 1-1 σκορ), Μίντλεσμπρο (με 1-1 και 2-1 σκορ), Νταντί Γιουν. (με 1-1 σκορ), Οβιέδο (με 1-1 σκορ και εδώ…).

 

X