ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Εχει δώσει οντότητα στη Δόξα ο Μπύρος, πρέπει να κάνει υπομονή»

«Εχει δώσει οντότητα στη Δόξα ο Μπύρος, πρέπει να κάνει υπομονή»

Ο Σταύρος Λαμπράκης για το παιχνίδι του Εργοτέλη με τη Δόξα στο Παγκρήτιο, τον πρωτοπόρο Ν.Π.Σ. Βόλος, αλλά και για τον πρόεδρο των μαυραετών

Η Δόξα δοκιμάζεται αύριο, Κυριακή (3/2), στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη. «Υποδεχόμαστε ομάδα σε καλή κατάσταση. Θα τη φιλοξενήσουμε με χαρά», είπε με νόημα στο «Ράδιο Ψίθυροι» της Δράμας ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης.

 

«Εχουμε αγωνιστικές μεταπτώσεις, μας λείπει η διάρκεια. Αντίθετα, η Δόξα είναι σε καλό timing. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλό παιχνίδι», σημείωσε ο γενικός αρχηγός για την αυριανή συνάντηση στην Κρήτη.


Είπε όμως κι άλλα. Οπως για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ν.Π.Σ. Βόλος. «Η παρουσία του Ν.Π.Σ. Βόλος τόσο ψηλά δεν είναι αυτή σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, όπως παρουσιάζεται στη βαθμολογία. Είναι πλασματική η διαφορά», ήταν τα λόγια του. Παρεμπιπτόντως, ο 35χρονος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας, έμεινε εντέλει ελεύθερος από τη Δόξα. «Κλωτσούσε», αφού δεν είχε ομάδα.

 

Η πρόταση του Ν.Π.Σ. Βόλος του έδωσε την ευκαιρία να μείνει ελεύθερος από τη Δόξα για να ανακοινωθεί από τους Θεσσαλούς.

 

Οσο για τον Μπύρο; Ποια ήταν η τοποθέτηση του Λαμπράκη για τον μεγαλομέτοχο της Δράμας; «Εχει δώσει οντότητα στη Δόξα και στον τόπο. Πρέπει να είναι πιο απαιτητικός από τους συνεργάτες του. Πιστεύω, ότι πρέπει να κάνει υπομονή. Η Δόξα έχει προορισμό τη Super League». Τέλος, τοποθετήθηκε και για την ομάδα του, τον Εργοτέλη.


«Εχουμε ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας στα 22 χρόνια. Εχουμε συγκεκριμένο πλάνο. Δεν είναι τυχαίοι οι αποκλεισμοί των Αρη και ΟΦΗ στο Κύπελλο», δήλωσε ο Λαμπράκης.

X